Dodaj do ulubionych

pomoc w wyborze

21.03.12, 14:32
Pod koniec maja urodzę córkę i intensywnie szukam wózka. Jak na razie nasze typy to- Mutsy Slider, Per-Perego Skate, Mamas& Papas Mylo,Concord Neo. Nie potrafimy się zdecydować, w sklepie zachwalają każdy, liczę,że pomożecie w wyborze.
Chcemy wózek uniwersalny, ze skrętnymi kołami, mieszkamy w centrum miasta,więc szukamy miejskiego wózka. Waga nie gra roli.
Z góry dziękuję za podpowiedzi
Obserwuj wątek
    • ola708 Re: pomoc w wyborze 21.03.12, 19:52
      Z tych wózków co wymieniłaś to nie pomogę .Ale mogę ci doradzić ten co sama mam .Ja kupiłam wózek ORBIT BABY G2 .I jestem z niego bardzo zadowolona .Ma siedzisko obrotowe i rozkładane do pozycji półleżącej ,a także gondolę .którą można przekształcić w kołyskę ,co bardzo ułatwia .Bez problemu też można zainstalować kosz do ramy wózka .Co ułatwia zakupy .Warto się na niego zdecydować .
    • afroddytta Re: pomoc w wyborze 21.03.12, 21:30
      Z tych wymienionych (jeśli nie masz ograniczeń finansowych) to bym brała mylo, najsłabszy to byłby chyba mutsy.
      • magdusia306 Re: pomoc w wyborze 24.03.12, 08:34
        Myślimy nad Mylo poważnie,ale jeszcze Concord Neo bardzo nam się podoba, nie wiem sama, który lepszy?
      • saras-wati Re: pomoc w wyborze 24.03.12, 10:22
        zerknij na drugie forum, opisałam tam bardzo dokładnie mylo, zamieściłam zdjęcia etc:)

jeśli masz jakieś pytania, chętnie odpowiem:)

forum.gazeta.pl/forum/w,101614,129063743,,mamas_papas_mylo.html?s=0
        i na blogu jest również kilka zdjęć i opisów:)

wozkomania.blogspot.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka