Dodaj do ulubionych

teutonia vs mamas&papas

10.06.12, 18:36
Czy ktoś jest w stanie porównać teutonie cosmo/beyou z mamas&papas sola?
Chodzi mi głównie o siedzisko itp. Teutonie widziałam w sklepie, m&p niestety nie. Myslę,że teutonia ma lepszą amortyzację i jest mniej plastikowa, sola mniej waży. Co jeszcze, czy wymiary siedziska są podobne? Na co zwrócić uwagę? Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • djbg Re: teutonia vs mamas&papas 15.06.12, 22:36
      Jeśli jesteś z Warszawy, to możesz oba wózki obejrzeć w sklepie z wózkami przy al. Solidarności (tym po prawej stronie od Feminy). Sola stoi obok cosmo.
      Byłam tam wczoraj obejrzeć solę, choć właśnie cosmo chciałabym mieć. Wydaje mi się, że siedzisko cosmo jest większe. Tylne koła soli mają na pewno szerszy rozstaw niż cosmo. Jak dla mnie teutonia prowadzi się lepiej niż sola (o ile można coś powiedzieć na podstawie próby w sklepie).
      • melania.online Re: teutonia vs mamas&papas 20.06.12, 21:04
        Nie jestem z Warszawy, może gdybym mogła sama porównać to szybko podjęłbym decyzję. Dzięki za to sklepowe porównanie - to zawsze coś :)
    • ironia-losu11 Re: teutonia vs mamas&papas 16.06.12, 20:38
      Melania, miałam Solę od wakacji zeszłego roku do niedawna - super wózek, opisywałam go dokładnie ze wszystkimi wymiarami i odpowiadalam dziewczynom na milion pytań, poszukaj tych wątków na tym forum i na Wózkomanii. Generalnie: gorąco polecam Solę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka