Dodaj do ulubionych

Szukam wózka

06.03.13, 11:13
Witam serdecznie pare dni temu na allegro zobaczyłam wózek, który mi się bardzo spodobał niesety przez swoje roztargnienie niedodałam go do obserwowanych aukcji, a aukcja na której był ten wózek dobiegała końca od paru dni prubuje go znaleźc ale niestety nie udaje mi się to. Może któraś z was będzie wiedziała o jaki wózek mi chodzi i będzie wiedziała coś więce mianowicie firme itp. Na tej aukcji jako zdięcie główne był ustawiony wózek biały z dodatkiem czarnego( po otwarciu aukcji były też inne kolory) ale mi dokładnie chodzi o ten biały na budzie i torbie miał czarne wisienki, Wszystkie koła były jednej wielkości i wszystkie pompowane przednie się nie skręcały, jego cena na tej aukcji była 999,00zł. Bardzo prosze o pomoc jeśli ktoś kojarzy taki wózek wiem, że to niejest prosta sprawa ale bardzo mi na tym zależy
Obserwuj wątek
    • mw_83 Re: Szukam wózka 06.03.13, 12:52
      Witam
      Może chodzi o ten wózek allegro.pl/silvia-piekny-klasyczny-wozek-2w1-kolory-gratis-i3037988630.html
      • mw_83 Re: Szukam wózka 06.03.13, 12:54
        Witam
        Może chodzi o ten wózek allegro.pl/silvia-piekny-klasyczny-wozek-2w1-kolory-gratis-i3037988630.html
        • pink623 Re: Szukam wózka 06.03.13, 12:56
          tak dokładnie o ten bardzo dziękuje jest droższy niż ja go widziałam ale nieważne to dokładnie ten jestem szczęśliwa :) bardzo dziękuje
          • mw_83 Re: Szukam wózka 06.03.13, 13:04
            Cieszę sie, że mogłam pomóc :)
            • pink623 Re: Szukam wózka 06.03.13, 13:10
              tak mi się spodobał ten wózek. Chociaż mam jeszcze dużo czasu na jego kupno to musze go pilnowac, bo jak narazie rzaden mi sie tak nie podobał jak ten
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka