babi74
21.03.13, 06:19
Czy komus cokolwiek wiadomo o tej firmie i jakosci tych wozkow?
Mieszkam w Stanach,wozki podobno produkowane w Polsce(oglaszaja sie jako europejskie) i dopiero wchodza na rynek polonijno-amerykanski wiec ciezko znalezc jakiekolwiek opinie uzytkownikow.
Widzialam na zywo-przyzwoity-gondola+siedzenie-przekladane przodem lub tylem do kierunku jazdy+pokrowce na obie czesci,torba z podkladem do przewijania,siatka od komarow i oslona p/deszczowa.Duze pompowane,skretne kola,spory kosz,spacerowka rozklada sie na 3 pozycje w tym na zupelnie plasko(dla mnie wazne).Cena $500.
I mam metlik totalny w glowie,bo bylam juz zdecydowana na najnowszy Peg Perego Book Plus az zobaczylam ten wozek.PP (ta sama cena)nie ma gondoli ,jest po prostu rozkladanym na plasko wozkiem z oslona na nozki.Wozki z gondola jak np.Bugaboo czy iCandy sa tu cholernie drogie,min $1500+ z siedziskiem i akcesoriami,
Waga nie ma dla mnie wiekszego znaczenia ale oba waza podobnie.Co do jakosci tak na pierwszy rzut oka nie mam wiekszych zastrzezen tylko zastanawia mnie jaki bedzie w uzytkowaniu,czy nie rozsypie sie po pol roku ,czy nie bedzie sie psul(gwarancje daja na pol roku wlasnie).
Napiszcie prosze czy macie jakiekolwiek doswiadczenie z tymi wozkami lub znacie jakies opinie.Co waszym zdaniem jest lepsze- polski z gondola i spacerowka czy mimo wszystko Peg perego nawet bez gondoli.
Bede wdzieczna za kazda opinie.
A,no i spieszy mi siesmile
-