Dodaj do ulubionych

Chicco Urban

03.04.14, 13:43
Mam 3-miesiecznego malucha i jezdze juz na drugim pozyczonym wozku. Chce kupic Chicco Urban, bo w nim ze spacerowki mozna zrobic gondole. Takie 2w1 bez osobnych elementow do przechowywania i stricte mam JEDEN wozek a nie dwa. Tylko czy warto?
Nigdzie w necie nie ma ocen uzytkowniczek.
Help!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: BASIA Re: Chicco Urban IP: *.icpnet.pl 22.02.15, 21:19
      Odradzam kupno wózka Chicco urban, ja kupiłam ale nie jestem zadowolona. Najgorzej sprawują się koła - są piankowe i głośno i twardo jeżdzą. Gondola jest jakaś miękka i wąska, źle się prezentuje. Szybko się składa i zmienia z gondoli na spacerówke ale obecnie wolałabym standardowe rozwiązanie. Używam 2 miesiące i koła się już podniszczyły i piszczą, felernyy zakup. Lepiej nie kupujcie.
    • cocodeville Re: Chicco Urban 04.03.15, 15:00
      ja też nie polecam, na zdjęciach ten wózek wyglądał super, zakochałam się, ale na żywo...ogólnie dość tandetnie, jakiś taki niedopracowany, wszędzie wiszące sznurki.
      Ponad to mam wrażenie że amortyzacji brak, kółka strasznie glośne, siedzisko-gondola nie jest ani duze ani zbyt szerokie. Na plus kosz na zakupy i dość fajna buda (wystarczająca), ale nie polecam, u mnie się nie sprawdził.
    • kasiag010889 Re: Chicco Urban 09.04.15, 17:57
      Ja polecam i to bardzo :-) wozek jest lekki, zwrotny i wygodny. Koła piankowe sa twardsze i to czy przy chicco urban czy przy innym będą inne niż pompowane. Mi zależało na lekkim praktycznym wózku i on właśnie spełnił moje oczekiwania. Synek urodził się pod koniec października i do dziś korzystamy z gondoli ale jeszcze trochę i przerabiamy ja na spacerówke :-) wózek polecam osobą którym zależy na lekkości, zwinnosci i funkcjonalnosci !!! :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka