Dodaj do ulubionych

dylemat PP kontra BJ

29.09.15, 20:40
Hejka. Mam core 9 miesięcy do roczku jeżdżę Bebetto Luca.który jest cudowny jednak waży ok. 14 kg
w wersji spacerowej. Nie, noszę go już na drugie piętro bo nie mam siły chyba ze musze go uprac.
Krótko potrzebuje wózka miękkiego.w miarę do 8,5 kg co bym mogła jedna reka do bagażnika wrzucić. Mój wybór padł na peg perego booklet a baby jogger citi mini 4 . Parasolki odpadają. Co Wy na to ma to być wózek do końca wózkowAnia..
Obserwuj wątek
    • alicja_2014 Re: dylemat PP kontra BJ 15.10.15, 23:25
      Hej, gdzieś na forum jest wątek o pp i bjcm3, nie wiem jak ten czterokołowy, ale 3 w porównaniu do bookleta sie gorzej podbija. Mam bookleta, byłby idealny gdyby nie maly rozstaw kol. Ale bardzo zwrotny i wygodny dla dziecka, ma regulowany podnozek,co bj nie mają i dla 9 miesięcznego dziecka może to stanowić problem. Sama sie zastanawiam czy nie wymienic PP na BJ ale booklet ma tyle zalet, a w koszu na zakupy idzie sie zakochać :D
      • Gość: ola Re: dylemat PP kontra BJ IP: *.234.c93.petrotel.pl 29.11.15, 23:37
        Możesz napisać coś więcej na temat PP Bukleta? Ja się zastanawiam między nim a Britaxem b-motion, albo innym modelem PP.
      • Gość: Madameff Re: dylemat PP kontra BJ IP: *.play-internet.pl 30.11.15, 23:21
        BJ city Elite ma regulowany podnóżek :-)
    • Gość: Madameff Re: dylemat PP kontra BJ IP: *.play-internet.pl 30.11.15, 23:17
      Nosisz na 2 piętro? Boisz nie zrozumiałam. Jeździmy BJ city Elite - jak dla mnie żaden inny, z nieco lżejszych BJ mini city GT
    • Gość: Madameff Re: dylemat PP kontra BJ IP: *.play-internet.pl 30.11.15, 23:19
      Moja córka jeździ nim od kiedy skończyła 9 miesięcy... Spacerówka oczywiście. Wcześniej Mutsy Evo 3w1... bez porównania
    • cuqiereq Re: dylemat PP kontra BJ 01.12.15, 13:02
      Ja bym rozważała raczej BJ są solidniejsze i bardzo poręczne. Po złożeniu będziesz w stanie go wnieść na górę. Mini gt jest bardzo kompaktowy i dobrze sobie radzi na każdej powierzchni albo już mega kompaktowy city mini ZIP ma podnóżek dużą budę i jest bardzo leciutki. Tyle że ma koła piankowe. Trójkołowce BJ są bardzo stabilne i super się prowadzą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka