simonkapl 13.10.05, 12:48 A czy ktoras ma doswiadczenia z Tutkiem maxi plus? Dziekuje z gory za porady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maszka_m Re: tutek 13.10.05, 13:38 Ja poważnie zastanawiam się nad kupnem tego wózka. Już 2 razy byłam w sklepie producenta i dokładnie go oglądałam. Wózek generalnie bardzo mi się podoba, ale od zakupu powstrzymują mnie negatywne opinie w necie na temat wózków tej firmy. Co prawda opinie dotyczą innych modeli, a nie akurat MAXA i zastanawiam się, czy akurat ten model sprawuje się dobrze, czy też póki co brak negatywnych opinii, bo to model niedawno wprowadzony przez producenta. Cena atrakcyjna, ale czy warto jeżeli miałyby być z nim problemy???? Dołączam się do prośby o opinię osób użytkujących ten model. Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: tutek 13.10.05, 16:42 Ja tez znalazlam 3 negatywne opinie na temat wozka.Ale na temat wozkow firmowych i strasznie drogich, znalazlam jeszce wiecej negatywnych opinii, wiec juz sama nie wiem.Poczekajmy na inne opinie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś