wilfrid 13.10.05, 15:15 Czy ktoś z was używa takiego wózka (z lub bez gondoli)? Co o nim sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idid Re: Jane Powertrack 360 + gondola Nacelle 13.10.05, 19:14 Ja oglądałam w sklepie na żywo używając synka jako modela :) Wózek jest OK, ale gondolka jest maluteńka. Synek miał 3 miesiące jak go przymierzałam (dodam, że był ciepły dzień i był lekko ubrany, w dodatku nie był duży jak na swój wiek), a już było mu ciasno z uwagi na zwężenie w górnej części gondoli. Same spacerówki są bardzo ładne, ja akurat zachorowałam na Carrerę i z jej względu pasowałam synka do gondoli. Odpowiedz Link Zgłoś
amber2005 Re: Jane Powertrack 360 + gondola Nacelle 13.10.05, 22:24 Wózek fantastyczny. I z gondolką (używana przez pół roku a dziecko przy porodzie 56cm i 4kg - więc nie małe)i z fotelikiem samochodowym Rebel montowanym na stelażu wózka i jako spacerówka. Odpowiedz Link Zgłoś
wilfrid Re: Jane Powertrack 360 + gondola Nacelle 18.10.05, 00:48 Amber2005, miałbym jeszcze kilka pytań dotyczących twojego wehikułu. Czy możesz się odezwać do mnie na GG:575685? Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: Jane Powertrack 360 + gondola Nacelle 18.10.05, 09:27 Ciekawi mnie dlaczego wolisz Powertrack 360 ( / zl.)od Slaloma (1589 zl.)? Prowadzilam obydwa wozki w sklepie i jakos lepiej jezdzilo mi sie Slalolem (a najlepiej Quinny Speedi), no i wydaje mi sie, ze Slalom ma bardziej zabudowana budke, ktora moze sie sprawdzic przy chlodniejszych wietrznych dniach... Jesli chodzi o gondolke to mnie w sklepie proponowano Matrix ( 2349 zl.) ale nie widzialam gondolki Nacell (2549 zl.) wiec nie umiem uzasadnic roznicy cenowej niemniej jednak sprzedawca powiedzial, ze klienci nie narzekaja, ze jest za mala i pozazal mi kilka innych dla porownania i zarowno np.Quinny czy x-lander robia podobne zas dopiero tzw.polskie firmy robia duze gondole ale tamte wozki mnie nie pociagaja. Zastanawiam sie co spowodowalo, ze wybralyscie wlasnie ten wozek bo ja sie od kilku dni miotam czy Quinny Speedi XS (spacerowka 1100 +gondolka 659 +fotelik 519 = 2278) czy za Jane Slalom (spacerowka 15890 +z gondolka Matrix 2349 +z fotelikiem = 2849) ktory na pierwszy rzut oka przewyzsza Quinny posiadaniem palaka i wiekszego kosza na zakupy doplacac prawie 500 zl?!... za to Quinniego prowadzi mi sie znacznie lepiej... Dylematow nie ma konca wiec bede wdzieczna za podpowiedzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wilfrid Re: Jane Powertrack 360 + gondola Nacelle 18.10.05, 11:43 Och, jeszcze nie wybraliśmy go na 100%, ale na razie jest mocno na topie. Slalom jest droższy 200zł, a nie jest lepszy, w dodatku jest ok. 1,5 kg cięższy, a to dla nas dość ważne. Natomiast Quinny Speedi SX właśnie nie ma pałąka i to go dyskwalifikuje - ma półleżącą pozycję dla dziecka, dziecko ogląda chmury zamiast świata. A z tego co widziałem, to dzieci lubią siedzieć, trzymać się pałąka i patrzeć przed siebie (a nie do góry). Poza pałąkiem Quinny nie jest zły i pasuje do niego tania polska gondola - ale zapomniałem jej nazwy. Fotelik Matrix proponują Ci zapewne dlatego, bo mało w którym sklepie jest gondolka Nacelle (my ją widzieliśmy tylko w Wesołej - www.desen.com.pl/). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: Jane Powertrack 360 + gondola Nacelle 18.10.05, 12:32 A propos siedziska to tu akurat sie nie zgadzam, bo nawet sprzedawca zwracal na to uwage, mianowicie zarowno w Jane jak i w Quinny jest on pod tym samym kontem!... zludzenie powoduje, ze w Jane wydaje sie byc bardziej proste, ono jest tylko bardziej miekkie/wypchane czyms co optycznie go prostuje - proponuje zwrocic na to uwage, bo to urok i stylistyka trojkolowcow tzw. do biegania. Nie wiedzialam ze Powertrack jest tanszy. Dzienki za informace i odpowiedz. Pozdrawiam nadal pelna wozkowych dylematow. Odpowiedz Link Zgłoś
jowitak1 Re: Jane Powertrack 360 + gondola Nacelle 18.10.05, 13:06 Nie zgadzam się -Quinny ma bardziej pochylone siedzisko i jakby nogi bardziej do góry-na bank.A i jeszcze Powertrack nie ma regulowanego podnóżka-a Slalom ma.Polecam Slaloma -jest super.A tak apropos jeśli macie blisko do Radomia to w hurtowni Kimex mają dobre ceny na Jane .Zapłaciłam za Slaloma 1480 zł. Jowita Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: Jane Powertrack 360 + gondola Nacelle 18.10.05, 16:46 jowitak1 napisała: > Nie zgadzam się -Quinny ma bardziej pochylone siedzisko i jakby nogi bardziej > do góry-na bank Kazdy odbiera wszystko inaczej ja widzialam oba wozki Jane Slalom i Quinny Speedi i porownywalam je pod katem tego siedziska bo mnie moj faworyt Quinny w tej kwestii niepokoi no i nawet sprzedawca sie zadziwil ktory podsunal wlasnie Jane, ze niby w nim jest lepiej no i na prawde nie znajduje roznicy( A propos nog do gory to i owszem sa one tak ulozone ale w Quinny Buzz (nie mylic ze Speedi w ktorym jest OK) gdzie fotel przechyla sie wraz z siedziskiem i to jest rzeczywiscie dziwne... choc jak czytalam niektorym nie przeszkadza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jowitak1 Re: Jane Powertrack 360 + gondola Nacelle 19.10.05, 17:17 Ja nie mówię o Buzzie i kubełkowym siedzeniu tylko o tym ,że siedzenie w Speedy jest bardziej pod kątem tak że dziecko leci do tyłu .W Slalomie tak nie jest- siedzonko tylko trochę"ucieka"do dołu. Odpowiedz Link Zgłoś
marekn4 Re: Jane Powertrack 360 + gondola Nacelle 19.10.05, 13:55 Też zamierzam kupić taki wózek. Proszę posiadaczy wózka podanego w temacie bądź drugiego trójkołowca z firmy Jane o nazwie Slalom o wrażenia z jego użytkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
nienia1 Re: Jane Powertrack 360 + gondola Nacelle 19.10.05, 19:57 A gdzie jest ten Kimex w Radomiu? Odpowiedz Link Zgłoś
jowitak1 Re: Jane Powertrack 360 + gondola Nacelle 19.10.05, 20:32 Kimex Aleja Wojska Polskiego tel.048 3653571 Odpowiedz Link Zgłoś