gosiaaa 25.10.05, 11:19 Prosze o porade, chciałabym kupić parasolke, najlepiej jak by była, lekka, nie droga i miała duży kosz na zakupy. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyza_uk Re: dobra parasolka?? 15.12.05, 10:59 Maclaren slynie z najlzejszych spacerowek-parasolek; swietnie sie skladaj, maja duze kosze i sa b. zwrotne www.maclarenbaby.co.uk/pages/productimages.html Nie wiem, niestety, jakie sa ceny w Polsce i czy wszystkie modele sa dostepne, ale polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
maczkama Re: dobra parasolka?? 15.12.05, 16:00 na polskich drogach maclareny nie zawsze się sprawdzają, bo mają maleńkie kółka i żadną właściwie amortyzację. Ja mam doświadczenia z Questem Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: dobra parasolka?? 15.12.05, 16:13 wszystkie PARASOLKI maja male kolka, chyba ze autorka postu pyta o spacerowki generalnie, a nie te, ktore skladaja sie jak parasolki, czyli w "palak", czy jak to okreslic; choc widzialam gdzies tu na forum gazety, ze ktor nazwal Pliko parasola - ja osobiscie nie chcialabym niesc ze soba takiej parasolki (deszczowej) w czasie ulewy :-) Odpowiedz Link Zgłoś