Dodaj do ulubionych

Dla niemowlecia, ale nie gondola-jaki?

14.11.05, 14:35
Hi, dziewczyny poradzcie!
Wkrotce rodze, mam wozek po poprzednim dziecku, gondole, juz troche
zdezelowana, ale nie chce juz kupowac nowej gondoli, bo pzreciez krotko sie
jej uzywa. Chcialabym kupic za to jakas pozradna spacerowke, ale taka,zeby
byla dobra dla jak nejmniejszegod ziecka, zeby po rozlozeniu mogla spelniac
role gondoli.Chcialabym zaczac uzywac jej jak najwczesniej. Wazne jest tez, by
sprawnie sie skladala do auta. Macie jakies swoje hity w tej kwestii??:-)
Obserwuj wątek
    • adanko77 Re: Dla niemowlecia, ale nie gondola-jaki? 14.11.05, 16:43
      moze byc np PP pliko lub atlantico - lekkie, super sie prowadza i rozkladaja na
      plasko
      • adanko77 Re: Dla niemowlecia, ale nie gondola-jaki? 16.11.05, 20:28
        jeszcze raz ja-dzisiaj ogladalam Peg perego A3-wózek rewelacja-wlasciwie laczy
        cechy pliko i atlantico. poprosilam nawet spzredawczynie zeby przelozyla budke
        wozka na rdruga strone(da sie bez problemu) i w ten sposob bede mogla wozic
        maluch twarza do siebie. No niestety wozek jest drogi (mam nadzieje ze uda mi
        sie namowic do niego meza) ale opinie ma swietne i pewnie warto wydac wiecej
        ale miec wozek na 3 lata
    • cortinka Re: Dla niemowlecia, ale nie gondola-jaki? 14.11.05, 22:25
      PP Atlantico.
    • ajk10 Re: Dla niemowlecia, ale nie gondola-jaki? 17.11.05, 14:03
      a ja jak zwykle polecam Teutonię Mistral :-) - już o tym był wątek, na pewno znajdziesz. Minus - jest dość cięzka, więc jeżeli musisz wnosić wysoko, to odradzam. Plus - możesz dziecko przełozyć od razu, bo mozna do niej dokupić taki "wkład" dla niemowlaka, który po wyjęciu usztywnienia staje się śpiworkiem do spacerówki. Wózek rozkłada sie oczywiście zupełnie na płasko. Ja uwielbiam ten wózek. Ma duże, pompowane koła - które też uwielbiam, ale może Ty wolisz małe, skrętne, więc wtedy jej też nie polecam ;-)
      • tucik do ajk10 18.11.05, 20:48
        MI też się teutonia mistral bardzo spodobała-po obejrzeniu na stronie ale
        zamierzamy z mężem udac sie do sklepu na przymiarkę, napisz mi ile kosztuje bo
        to mnie ciekawi; szkoda że nie można włożyć doń od razu niemowlaka...
        • ajk10 Re: do ajk10 18.11.05, 21:49
          mozna włożyc niemowlaka jak kupisz taki wkład-nosidło, który przerabia się po wyjęciu usztywnienia na spiwór do spacerowki. Nakłada się to na rozłożoną na płasko spacerówkę i masz rodzaj "gondoli", tylko nisko zawieszonej w przypadku Mistrala. Poszukaj mojego wątku "Gorąco polecam Teutonię", tam trochę pisałyśmy o tych wózkach. Ile kosztował mój Mistral dokładnie nie pamietam, coś ok. 1500 z tym wkładem dla niemowlęcia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka