beatrice_1pl 21.03.06, 20:27 Dziewczyny co myślicie o tym wózku??? Czy któraś z Was ma lub miała z nim do czynienia? Jest po bardzo przystępnej cenie i wyglada na porządny. Czekam niecierpliwie i pozdrawiam. beata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z-a-g-a-t-k-a Re: Mikado discovery 21.03.06, 21:23 Ja mam discovery 2. Jak dla mnie jest super. Jego wada jest waga (20 kg) i slabo sie sklada. Ale jezeli chodzi o jezdzenie to naprawde polecam. Praktycznie sam jedzie. Nasz Antek ma 3 miesiace i jeszcze spokojnie miesci sie w nosidle. A jak wyrosnie, to bedzie jezdzil w rozloznej na plasko. Ja na razie jestem baaardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice_1pl Re: Mikado discovery 21.03.06, 22:17 Dzięki :) Czy nie wiesz może do ilu lat dziecko może w nim jeździć??? Czy np. 2,5 - 3 latek się w nim jeszcze zmieści?? Serdecznie pozdrawiam, beata Odpowiedz Link Zgłoś
monika535 Re: Mikado discovery 27.03.06, 15:04 Wózek jest spory - Młoda ma w nim sporo luzu nawet w cieplejszych ciuchach, 2-3 latek pewnie by się zmieścił, ale taki wóz jest chyba za ciężki na jeżdżenie z kilkunastokilowym dzieciakiem. No i rozmiary - mi się podobają takie wózki - czołgi, ale nie jak mam go władować do auta. Jest rzeczywiście porządny - my jeździmy już rok bezawaryjnie, a nie oszczędzam go - wycieczki po leśnych wertepach itp. przeżył. No i dobrze się sprawdził podczas tegorocznej zimy. ALe w związku z postępującą nauką chodzenia przesiadamy się lada moment na coś lżejszego. Odpowiedz Link Zgłoś