meggis 11.04.06, 14:42 Dziewczyny powiedzcie czy macie moze taki wozeczek? Czy warte sa one tych pieniedzy? Jakie zalety, wady? Dzieki za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta308 Re: Peg Perego? 11.04.06, 16:15 My mamy PP Pliko P3.Uwazam,ze jest rewelacja.Leciutki,znosze go razem z dzieckie z pietra,maly po zlozeniu,wygodny w prowadzeniu,wygodny dla dziecka.Moj synek uwielbia w nim jezdzic.Jest niezniszczalny.Moja siora wozi w nim dziecko prawie 2 lata i wozek jest ok.To ona namowila mnie na zakup tego wozka i wcale nie zaluje.Zaplacilismy 1040 i wcale nie zaluje.Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia604 Re: Peg Perego? 11.04.06, 18:21 Ostatnio jak oglądalimsy wozki bardzo zachwycilam sie tym wozkiem. A że cena jest duża zapytalam sie sprzedawce dlaczego tak jest. On mi powiedział ze sa wózki i są wózki Peg Perego. tak więc bez komentarza. Sa warte tych pieniedzy. pozdrawiam.PS te wózki sa produkowaner i składane we włoszech, a reszta to pzrewaznie Chiny czy Polska Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: Peg Perego? 12.04.06, 14:55 ja mam PP Venezia (dałam 1100 w 2004 r) - polecam ogólnie PP sa super Odpowiedz Link Zgłoś
marcik77 Re: Do Zuzaleczka 20.04.06, 21:09 Mam kilka pytań na temat wózka Venezia. Napisałam Ci maila. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
1ewok Re: Peg Perego? 21.04.06, 12:17 a czy woziłaś w nim może noworodka, czy już starszego maluszka? I jak się sprawują te kółaczeka na polskich drogach i śniegu? Odpowiedz Link Zgłoś
nata76 Re: Peg Perego? 12.04.06, 16:37 Ja tez bardzo polecam!Moje Pliko mam od pieciu lat,przezył dwoje dzieci,wyjazdy (kilka razy morze,piasek), zakupy, był pożyczany, dzieci jezdziły w nim we dwójkę+zakupy i...jeszcze bedzie do trzeciego. Widże wózki koleżanek ,zwłaszcza graco,które po jednym dziecku są do wyrzucenia... Odpowiedz Link Zgłoś
mama-in-spe Re: Peg Perego? 13.04.06, 16:35 Przyłączam się do zachwytów, wózek G-E-N-I-A-L-N-Y! I śliczny na dodatek. Cena OK IMHO, ja zawsze wychodziłam z założenia, że lepiej kupić jedną dobrą jakościowo droższą rzecz, niż trzy badziewne w tej amej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: Peg Perego? 18.04.06, 16:17 Ja mam at4 i tez sobie bardzo chwalę! Moim zdaniem te wózki są przemyślane w każdym calu i dopracowane w każdym szczególe. Jedyna rzecz jakiej bym się czepiła to waga gondolki navetta i jej nieporęczność przy wnoszeniu na schody. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Peg Perego? 20.04.06, 22:10 Ja mam ATlantico(najlepszy z najlepszych),AT4-tęsknota za dużymi kółkami;-)no i planuję PlikoP3;-).Oglądałam wszystkie modele wszystkich firm.O wyborze PegPerego zadecydował detal,ale istotny.Jest to jedyna firma która nie przymocowywuje na stałe szelek do oparcia.Można je wpiąć,ale też odczepić i zapiąć malucha tylko wokół bioderek.Musiałam pozbyć się Mutsy ponieważ Julka dostawała furii szarpiąc się uwięziona w jego szelkach. Odpowiedz Link Zgłoś