oliwe 25.04.06, 23:48 To nowość? Nie widziałam go wcześniej. Ma fajny wygląd i nic poza tym o nim nie wiem ale może ktoś zna go bliżej? calineczka.pl/sklep/product_info.php?products_id=5305 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela-e22 Re: Coneco solar 27.04.06, 08:56 Stalaż przypomina mi Loolę ( BB Confort) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwe Re: Coneco solar 27.04.06, 23:12 no mi właśnie tż. Nawet myslałam o looli ale wszyscy zgodnie twierdzą że siedzisko jest zbyt płytkie, więc chyba tak jest, ciekawe jak w solarze. Odpowiedz Link Zgłoś
monii_1 Re: Coneco solar 30.04.06, 16:59 coś pomiędzy loolą a pliko,tak mi to wygląda, ale niestety loolę trudno mi się podbijało Odpowiedz Link Zgłoś
w.j.o Re: Coneco solar 04.05.06, 21:51 Ja oglądałam ten wózek w tym tygodniu. Dla mnie wygląda najładniej ze wszytkich parasolek (tych poniżej 1000 zł), i tak jak pisałyście podobny jest do PEG PEREGO ale jest o połowę tańszy. Ale tez o 2 kg cięzszy bo waży 10 kg. Podoba mi sie folia dopinana do budki. I jak na parasolke jest bardzo dobrze zabezpieczony na zimę. Poważnie zastanawiam sie nad jego kupnem, bo na Lolę oraz PEG PEREGO nie stać mnie. Ale chciałabym najpierw usłyszeć opinie kogoś kto go już ma, jak sie sprawuje na naszych polskich chodnikach :))) Joasia Odpowiedz Link Zgłoś
w.j.o Re: Coneco solar 04.05.06, 21:54 Tutaj jest link z lepszymi fotkami sklep.urwis.com.pl/product_info.php?products_id=2850&osCsid=3fa0093603eff3543101fa4bf23c6840 Odpowiedz Link Zgłoś
oliwe Re: Coneco solar 04.05.06, 23:07 Dzięki za linki. Raczej trudno będzie sie dowiedzieć czegoś o użytkowaniu bo to nowość. Ja nawet na żywca nie widziałam, możesz napisać jak gatunkowo wygląda tapicerka, nie sprawia wrażenia badziewnej? Odpowiedz Link Zgłoś
w.j.o Re: Coneco solar 07.05.06, 17:40 Oliwe właśnie tapicerka podobała mi sie w nim, nie wygładała jak "szmata" tak jak w tych tańszych parasolkach. Ale w tym kolorze siwo-czarnym (nr 01 w powyższym linku) i seledynowo-czarnym (nr 04) materiał siwy i seledynowy w ich budkach miał dziwną dziurkowana fakturę i to mi sie nie podobało i nie zdecydowałabym sie na te kolory. Chociaz chciałam wziąśc ten seledynowy ale jak zobaczyłam te dziurki to zrezygnowałam. Za to wybrałam ten niebieski. BO w niebieskim i czerwonym wózeczku jest gladki materiał z lekkim połyskiem. Dość ładny. Odpowiedz Link Zgłoś
w.j.o Re: Coneco solar 07.05.06, 17:45 Napisałam do Biura Coneco pytanie od jakiego wieku jest przeznaczony ten wózek i czy moge wozić w nim mojego 6 miesięznego synka. ODPISALI TAK : " Wózek jest na naszej stronie w dziale Space Collection 2006. Wszystkie nasze wózki spacerowe przeznaczone są dla dzieci od 12 miesiąca lecz ten model ma możliwość montażu nosidełka Pioneer od 0-13 kilogramów " Odpowiedz Link Zgłoś
nika1228 Re: Coneco solar 15.05.06, 11:51 niby przeznaczony od 12 misięcy ale siedzisko rozkłąda sie an płasko :) ja mam twistera tej samej firmy - wtedy solara jeszcze nie było i jestem bardzo zadowolona a moje dziecko rok kończy dopiero 17 maja a jeździ nim od jesieni, solar jest cudny i materiały pewnie sa jeszcze lepszej jakości niż w twisterze także uważam ze wózeczek jest wart poleceni aa cena jak na tej klasy spacerówki bardoz przystępna, i firma solidna Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: Coneco solar 16.05.06, 13:35 Zaleceniami producenta co do wieku dziecka dla którego wózek jest przeznaczony to ja bym się za bardzo nie przejmowała. Można tego wózka używać od momentu kiedy dziecko stabilnie siedzi. Przeznaczenie spacerówki od wieku 12 m-cy jest polską normą i dotyczy wszystkich spacerówek , nie tylko parasolek, łącznie z wózkami z tzw. wkładką dla niemowlęcia. Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwe Re: Coneco solar 18.05.06, 00:23 Pewnie, że tak. Ciekawe co moja 11 miesięczna córka powiedziała gdybym ją na spacer zabrała w gondoli. Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: Coneco solar 21.05.06, 17:49 ja mam starszą wersję coneco twister calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_31_234&products_id=3418 i powiem wam że jestem bardzo zadowolona, mój mały ma 9 mcy a tam była naklejka że siedzisko nieodpowiednie dla dzieci poniżej 6m-ca) z fajnych rzeczy w moim modelu - wizjer w budce - czyli widać co dziecko robi - a to ważne, łatwo odpinany pałąk przedni co też ważne jak dzieciaka cięższego trzeba wsadzać i wyciągać z wózka - pałąk trochę przeszkadza, odpinana zdejmowana budka, łatwo się składa, duże koła nieźle pokonują krawężniki tyle że u mnie kiepska amoryzacja ale ja mam używany więc nie wiem jak w nowym, regulowany podnóżek tzn teraz dzieć siedzi z wyprostowanymi nóżkami i mu nie zwisają, 3 poziomy oparcia, 5 punktowe szelki, po złożeniu sam stoi - myślę że ten solar to udoskonalona wersja mojej spacerówki tylko nie wiem czy też ma tą szybkę w budce a moim zdaniem się przydaje. W mojej wersji wzięłam wózek pod pachę razem z 10,500kg dzieckiem i wniosłam bez trudu po schodach do Auchan na Modlińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kamienna11 Re: Coneco solar 22.05.06, 20:50 Cześć, mam wózeczek. Wprawdzie dziecka spodziewam się w czerwcu, ale wypróbowałyśmy ze znajomą na jej córeczce ;) Kupiłam do niego wkładany śpiworek utwardzany, nie przejmuję się atestem, bo można zwariować-12miesięcy niby. Uważam,że jest super, aha i waży 8kg. Zastanawiam się tylko, czy nie będzie na nim zacieków od deszczu. Koszyk troszkę mały, ale nie najmniejszy. Kółka fajne, bo spore, podoba mi się, że wysoko zawieszony-no i miło wygląda - taka kapsuła ;) Sam jeździ, jedną reką wszelkie manewry - super! Odpowiedz Link Zgłoś
olkaaaa Re: Coneco solar 24.05.06, 23:51 wiecie jaka srednica jest kół w tym wózku i czy w miare maly jest po złozeniu Odpowiedz Link Zgłoś