kicialov 17.05.06, 11:32 do mam uzytkujacych ten wózek- polecacie czy odradzacie? jakie są zalety/wady tej spacerówki?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_sadaj Re: hauck jaguar 3 17.05.06, 11:54 Ja używam jeep roadster sl firmy hauck, jest super skrętne przednie koło jedyna wada to to że nie ma przekładanej rączki. Odpowiedz Link Zgłoś
kicialov Re: hauck jaguar 3 17.05.06, 12:05 www.allegro.pl/item103277269_nowy_traxx_hauck_jaguar_3_deluxe_new_.html chodzi mi dokładnie o ten wózeczek- bardzo mi zależy na opiniach Odpowiedz Link Zgłoś
czarnula28 Re: hauck jaguar 3 17.05.06, 12:22 ja tez planuję zakup tego wózka w czerwcu (samej spacerówki), zastanawiam się tylko jak sie kieruje tą kierownicą? wygodne to jest? bo nie moge spotkac tego wózka w sklepach.... Odpowiedz Link Zgłoś
kicialov Re: hauck jaguar 3 17.05.06, 12:48 hihi moja malutka ma dopiero 2 m-ce a ja juz sie rozgladam za spacerówkami:) pytam dla tego bo na allegro jest okazyjna cena 850zl a w sklepach internetowych przekracza nawet powyzej 1000zl wiec sie zastanawiam czy niekupic po okazyjnej cenie... jeszcze jedno co mnie zastanawia- czy po ukonczeniu roczku mala bedzie sie w nim normalnie miescila?1 bo to dla mnie b. wazne niechce wydac tylu pieniedzy tylko na kilka miesiecy bo by np sie rozpadla albo coreczka sie niemiescila... chcialabym zeby conajmiej do 2-uch lat spokojnie mi sluzyla taka spacerowka... hmm Odpowiedz Link Zgłoś
olka_krakow Re: hauck jaguar 3 17.05.06, 14:49 No wlasnie, jak to kolko sie sprawuje, szczegolnie w zimie jezdzac po sniegu. Moze jakis uzytkownik sie wypowie, please. Odpowiedz Link Zgłoś
kicialov Re: hauck jaguar 3 18.05.06, 16:39 nikt nie mial takiej spacerówki?? :( nielubie kupować w ciemno... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
olka_krakow Re: hauck jaguar 3 19.05.06, 13:15 Jezeli mieszkasz w Warszawie albo w Radomiu to mozna je tam ogladnac w sklepie. W Krakowie niestety ich nie ma ;( Tez bym chciala zobaczyc. Moze mi sie uda jakos wybrac do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
olka_krakow Re: hauck jaguar 3 19.05.06, 16:52 A wiesz, ten sklep www.bobowozki.pl/index.php?cPath=4_47 jest z Gdyni, to moze by tam mieli taki wozek zeby go obejrzec, zadwon tam i popytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
agulec.majulec Re: hauck jaguar 3 21.05.06, 14:13 Hej, ja mam od paru dni w domu ale wersję czterokołową więc nie bardzo ci pomogę.O ile w sklepie czy na prostej drodze świetnie się manewruje trójkołowcem to już na wertepach tam gdzie mieszkam byłoby gorzej.Również w zimie na śniegu może być kłopot.Jeszcze w zimie przyglądałam się na ulicy trójkołowcom jak sobie radzą i zdecydowałam się jednak na 4 kółka.Poza tym widziałam też jak starsze już dzieci chcac do czegoś sięgnąć wychylaja się z trójkołowca na boki i wózek lekko sie chwieje, skóra mi cierpła. Odpowiedz Link Zgłoś