hania84 07.07.06, 17:46 gdzie w krkaowie jest duzy wybór wózków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_ch Re: wózki kraków 07.07.06, 20:25 to zalezy co Cie interesuje pelno jest polskich wozkow np.deltim,implast,tako itp. natomiast zagranicznych wozkow np.teutonia,emmaljunga nie ma wogole mutsy i Jane widzialam w entliczku,swiecie dziecka i popolino jak dla mnie wybor w Krakowie wozkow jest zaden swoja teutonie kupilam przez internet Odpowiedz Link Zgłoś
kafisz Re: wózki kraków 08.07.06, 09:02 Na pewno deltimy mają w entliczku (Wysłouchów,Wyki,Dobrego Pasterza), jakiś model, chyba voyager, widziałam w popolino (Lubicz).Jak coś mi się przypomni to dopiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: wózki kraków 08.07.06, 09:25 sa w swiecie dziecka i w tym nowym sklepie na Kalwaryjskiej,moja kumpela zamierza tam kupic bo maja najtaniej milych zakupow Odpowiedz Link Zgłoś
kafisz Re: wózki kraków 08.07.06, 10:23 A gdzie jest świat dziecka? Gdzie na Hucie są jakieś sklepy i komisy z wózkami i wyprawkami?Proszę o jakieś namiary Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: wózki kraków 08.07.06, 20:16 swiat dziecka jest na os.Zgody komis jest na os.Niepodleglosci kolo Juki oraz na Tomexie jest tez sklep i komis "Czarodziej" na os.Zlotej Jesieni i Kombatantow a ostatnio odkrylam fajny sklepik na placu bienczyckim Odpowiedz Link Zgłoś