ale_kotek 12.07.06, 20:13 Co chwilkę mam inny pomysł na wózek, nie wiem na który się zdecydować, teraz myślę o bebecar Tracker albo bebe confort Trophy Avenu z gondolą windoo i siedziskiem opera! Ratunku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monii_1 Re: chyba oszaleję POMOCY 14.07.06, 18:31 miałam tylko BC Trophy Aveniu z siedziskiem Opera. Wózeczek bardzo wygodny, jeździło się super i gdyby miał większe to siedzisko pewnie do dzisiaj by u mnie został ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ale_kotek Re: chyba oszaleję POMOCY 15.07.06, 07:26 Dzięki za pomoc.... będę myślała dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
radosna.joanna Re: chyba oszaleję POMOCY 14.07.06, 19:24 :-) najpierw był quinny speedy, ale odpadł bo budka była za mała, potem zobaczyłam bebecar Icon, ale odpadł bo sprzedawca przekonywał mnie, że 3-kołowce są wywrotne, potem był bebecar vector, ale nie byłam przekonana co do wielkości kółek (czy zdadzą egazmin zimą) to samo dotyczy jane nomad (chociaż do końca jeszcze się z nim nie rozstałam), potem był bebe confort trophy air4, ale zaniepokoiła mnie waga stelaża (2piętro bez windy), teraz pojawił się jane slalom pro, ale to znowu trojkołowiec (pytanie o stabilność zimą w zaspach... i kwestia podjazdów na schody z podjazdami tylko dla 4-kołowców). Gdybym miała windę lub mieszkała na parterze to bez zastanowienia z całą pewnością kupiłabym Emmaljungę, ale niestety ten wózek sporo waży i nie dam rady wniesć go na drugie piętro, nawet przy założeniu, że wczesniej wniosę malucha z gondolą. Ze względu na wagę w tej chwili waham się pomiedzy Jane Nomad (6,5kg), a Jane Slalom Pro (8kg). Ten pierwszy ma mniejsze kółka i wydaje się jakby miał słabszą amortyzację, a ten drugi ma duże, pompowane koła ale jest 3-kołowcem (bezpieczeństwo i podjazdy...). I chyba nikt mi nie pomoże rozwiać lub potwierdzić moje wątpliwości :-( ...tak więc nie tylko ty masz "wózkowy" zawrót głowy :-) pozdrawiam Joanna :-D Odpowiedz Link Zgłoś