Dodaj do ulubionych

nowe kolory x-lander

14.09.06, 13:14
Witam
Słyszałam ze maja wejść do sklepów nowe kolory wózka x-lander model: XA.
Dziewczyny czy wiecie kiedy to będzie i jakie to będą kolory?
Pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • karina00 Re: nowe kolory x-lander 15.09.06, 09:09
      szczerze mówiąc to nic o tym nie słyszałam i nie zdawałam sobie sprawy że kolor
      wózka może mieć jakies szczególne znaczenie dla kogoś, myślałam że
      najwazniejsze sa jego funkcje i rozmiary, poza tym na rynku już jest tyle
      kolorów że nie widze potrzeby zeby nowe były potrzebne - to nie rewia mody
      pozdrawiam, i mimo wszystko życze kupna najbardziej pięknego wozka pod wzgledem
      kolorystycznym
      • aghatta1 Re: nowe kolory x-lander 15.09.06, 10:22
        Nie zgodzę się z przedmówczynią. Przecież kolor wózka jest tak samo ważny jak
        np. kolor samochodu, ścian w pokoju, czy ubrań, które wybieramy. Gdyby było
        inaczej wszysko byłoby czarne albo białe. Chyba, że ktoś jest totalnym
        daltonistą i mu wszystko jedno :) Zwłaszcza jeśli chodzi o Xlandery, kolory
        wydają mi się mało ciekawe, przejaskrawione.
        • karina00 Re: nowe kolory x-lander 15.09.06, 10:38
          wiesz nie porównywałabym koloru wózka z kolorem ścian czy samochodu, bo to po
          prostu są inne rzeczy - wózek to tylko wózek a nie samochód za kupe kasy czy
          mieszkanie w którym stale się przebywa i gdzie dobór koloru jest naprawde
          istotny
          ale zgadzam sie że Xlander ma za bardzo udziwnione kolory, oczy mogą się męczyć
          na patrzenie na tak mocne barwy i kontrast sąsiadujących ze sobą kolorów

ale przecież każdemu co innego pasuje i się podoba i bardzo dobrze
        • lama69 Do karina00 15.09.06, 10:39

Dzięki za pouczenie. Proszę o więcej.
          LITOŚCIIIIIIIIIIIII
          • mamaly Re: Do karina00 15.09.06, 13:35
            Kolor wózka ma olbrzymie znaczenie, patrzysz na niego również codziennie i
            patrzy na niego dziecko. Jedne kolory uspokajają a inne pobudzają. Poza tym
            znaczenie mają również bardziej prozaiczne rzeczy, jak brudzenie się wózka,
            płowienie od słońca, nagrzewanie się itp.

A.
            • rafka44 :) odp na pytanie w temacie 20.09.06, 16:39
              Witam,
              nasza hurtownia nie otrzymała żadnych informacji na temat wprowadzania nowej
              kolorystyki xlanderów. Obecna kolorystyka sprzedaje się bardzo dobrze, moim
              skromnym zdaniem producent nie zdecyduje się na zmianę obecnego stanu.
              Pozdrawiam serdecznie,
              Sylwia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka