ad57 25.09.06, 08:18 proszę o opinie tego wózka jak się sprawował i czy jest godny polecenia,dziekuję za wszystkie opinie,link www.allegro.pl/item128611913_nowy_wozek_baby_dreams_atlantic_mega_gratisy_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta-mama Re: Baby Dreams Atlantic 27.09.06, 21:06 wysłałam zapytanie o opinie do osób kture kupiły ten wózek na allegro: 1.Jeżeli chodzi o wózek, to ja muszę powiedzieć, że jestem zadowolona. Prowadzi się go bardzo lekko i jest bardzo zwrotny. Jeżeli chodzi o materiał w gondolce to może rzeczywiście jest dość zwykły, ale ja i tak kładę najpierw do gondolki kocyk, a potem małego. W gondolce mały miał dużo miejsca, wydaje mi się wystarczająca. 2.Wózek jest ładny, gondola solidna!Mieciutko wyscielany. Obawiam sie tylko co do stelaza- troche ruchomy, probowalam go mocniej skrecic ale niestety tam juz sie nic nie da zrobic. Znosze wozek sama po schodach- boje sie ze z czasem regulowana raczka po prostu odpadnie! 3.Jeżeli o mnie chodzi to jestem bardzo zadowolona z wozka.Prowadzi sie go bardzo lekko,gondolka jest przestronna i ma miekki materacyk.Polecam bardzo gorąco. 4.jestem zadowolona z wozka, na razie uzywam gondoli. dno gondoli jest drewniane na to idzie dosyc gruby materacyk, uwazam ze jest wygodnie. gondola jest ciut mniejsza niz np w wozku inplast (mialam pozyczony) ale roznica nie jest odczuwalna i nie jest widoczna. przednie kola sa samonastawne na prostej i rownej drodze prowadzi sie rewelacyjnie i leciutko, w lesie tez sie sprawdzil chociaz mniej fajnie sie prowadzi. kola mozna zablokowac, ale zablokowalam tylko raz. wymiary gondoli długość- 74 cm szerokość- 34 cm i jest dosyc gleboka, w sumie jestem zadowolona z wozka, dobry wozek za niezle pieniadze. acha do wozka jest super cieply spiworek, naprawde jest cieply. nie moge powiedziec nic o spacerowce bo jeszcze jej nie testowalam. 5.co do użytkowania trudno mi się jeszcze wypowiadać, ponieważ mój synek przyjdzie dopiero na świat. Jesli chodzi o sam wózek to bardzo mi się podoba ( a mam porównanie bo znam wózki Mikado, Roan, Pollak etc). Ten jest naprawdę super... Plusy: - oboje z mężem jesteśmy wysocy a on daje możliwość naprawdę wysokiego ustawienia, - bardzo zwrotny (9 letnia córka kursuje nim po całym domu), - ładnie wyścielony, ma dodatkowy, miękki śpiworek, - ładna, eegancka chromowana rama, - wykonanie estetyczne naprawdę cieszy oko, a poza tym do spacerówki jest w komplecie inna budka niż do gondoli. To tak z grubsza tyle, natomiast jak na tę cenę to według mnie luksus! Minusy: - gondola nie jest nosidłem, ale my się na to nie nastawialiśmy bo z doświadczenia wiem że nosidełko-fotelik jes o wiele wygodniejsze. - nad składaniem muszę poćwiczyć, mąż mówi, że nie jest źle (ale to po porodzie). Tak, że w sumie jest SUPER, no i ten kolor.... niebieski... sam rozważam ten model. Odpowiedz Link Zgłoś