aklekotka 26.09.06, 21:11 Odebrałam właśnie wózek ze sklepu i zauważyłam że ma on skłonność do samoczynnego blokowania się przedniego koła. Czy w innych egzemplarzach też coś takiego występuje czy należałoby oddać go do reklamacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dido_dido Re: Jane Slalom Pro 26.09.06, 21:56 Mnie się nic samoczynnie nie blokuje a używam ponad 4 miesiące. Oddaj do reklamacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: Jane Slalom Pro 26.09.06, 22:08 Może źle ustawiasz blokadę, trochę za daleko lub za blisko. A swoją drogą mogłaby być ta blokada trochę wygodniejsza w obsłudze,jest taka malutka.. Odpowiedz Link Zgłoś
anmac1 Re: Jane Slalom Pro 04.10.06, 22:19 ela-e22 napisała: > Może źle ustawiasz blokadę, trochę za daleko lub za blisko. A swoją drogą > mogłaby być ta blokada trochę wygodniejsza w obsłudze,jest taka malutka.. > Odpowiedz Link Zgłoś
anmac1 Re: Jane Slalom Pro 04.10.06, 22:21 aklekotka napisała: > Odebrałam właśnie wózek ze sklepu i zauważyłam że ma on skłonność do > samoczynnego blokowania się przedniego koła. Czy w innych egzemplarzach też > coś takiego występuje czy należałoby oddać go do reklamacji? Wszystko gra tylko przednie kółko obróć do tyłu a nie wysuwaj przed wózek Odpowiedz Link Zgłoś