Dodaj do ulubionych

Graco ultima plus

12.03.07, 19:03
Co sądzicie o tym wózeczku? Przeszukałam archiwum i nic nie znalazłam ;-(
Czyzby nikt takiego nie używał?

Jeśli macie taki wózek podzielcie się wrażeniami z jego użytkowania. Chcę go
kupić dla mojego - w tej chwili 4-ro miesięczniaka, ale zamierzam go w nim
wozić jak skończy około 5 miesięcy. Prowadzimy dośc aktywny tryb życia, dużo
spacerujemy, chodzimy na zakupy (nie do hipermarketów-tylko do osiedlowych
sklepików - jaki kosz w tym wózku??)Czy po rozłożeniu będzie mu sie wygodnie
drzemało???
Obserwuj wątek
    • julia78 Re: Graco ultima plus 14.03.07, 12:12
      Naprawdę żadna z Was nie ma takiego wózeczka???
      Jak dla mnie wygląda fajnie, sądząc po opisie także by mi odpowiadał, ale na
      papierze to wszystko fajnie wygląda, a mnie interesują wrażenia z użytkowania
      tego wózka. Nie chciałabym by po kupieniu go od razu okazało się, że muszę go
      sprzedać i kupic inny...
      • justyna2262 Re: Graco ultima plus 14.03.07, 21:24
        My mamy ten wózek i jeszcze 2 moje koleżanki. Jesteśmy bardzo zadowoleni,
        fajnie się składa, małe wymiar po złożeniu, baaardzo pojemny kosz a zakupy.
        Kupiłam go właśnie, kiedy synek miał 5 m-cy, w sierpniu, rozkłada się całkiem
        na płsko. Brak tylk regulowanego podnóżka, le to akurat nam nie przeszkadza.
        • julia78 Re: Graco ultima plus 15.03.07, 14:43
          dzięki Justyna za odpowiedź. Powiedz mi tylko czy jeździłas nim np. po lesie,
          wertepach i jak się zachowuje w takich warunkach? na pewno nie ma takiego
          komfortu jazdy jak przy dużych pompowanych kółkach, ale coś za coś. jakie
          znaczenie ma brak regulowanego podnóżka? Czy bardzo to przeszkadza w użytkowaniu?
          • justyna2262 Re: Graco ultima plus 15.03.07, 21:50
            Po lesie niestety nie jeździłam, bo mam jeszcze drugi wózek na pompowanych
            kołach, na takie wypady. Po wertepach, trawniku nie jest źle. Mnie brak
            podnóżka akurat nie przeszkadza. Jak małe dzidzi to mu i tak nie potrzeba, a
            jak większy, jak teraz mój to czasem jak śpi w tym wózku to tylko przeknę sobię
            tą tackę niżej i już mam podnóżek, ale to nie zawsze. Bardzo podobny do teg,
            tylko z reg. podnóżkiem jest vivo, ale stwierdziłam, że niema sensu dopacać aż
            tye tyko za podnóżek. A ty oprócz tego wózka masz jeszcze jakiś? Ja mam i tak
            jak pisałm na wypady do lasu jeżdżę dużym na pompowanych, albo kiedy był
            śnieg. A co do komfortu jazdy to oczywiście widać różnicę, ale jaki to nie
            będzie wózek to jedna zawsze spacerówka jest twardsza, ale mnie ani synkowi to
            nie przeszkadza, zresztą to kwestia przyzwyczajenia się. A prowadzi się
            leciutko.
            • julia78 Re: Graco ultima plus 16.03.07, 10:40
              teraz mam roana kortinę - sprawdza się super w warunkach w jakich spacerujemy
              ;-)(tzn. dziry, błoto, wertepy, czasami las, park itp.)Jako głeboki jest super
              mimo, że jest cięzki. Mam do niego spacerówkę i ją chyba będę zabierać na
              eskapady do lasu. Wada tego wózką jest przede wszystkim jego wielkośc po
              złożeniu, lekki też ni jest choć znam cięższe. Poza tym spacerówka jest
              brzydka-ale przeciez ma byc wygoda dla dziecka. Pytam o graco, bo będę
              potrzebowała w miarę lekkiego i wygodnego wózka do poruszania się srodkami
              komunikacji po mieście-czeka mnie kilkanaście wizyt u lekarza na drugim końcu
              miasta i jazdy z kortiną absolutnie sobie nie wyobrażam.
              dzieki Justyna za wszelkie informacje.
              pozdrawiam gorąco ;-)
              • panga7 Re: Graco ultima plus 16.03.07, 20:05
                Hej Dziewczyny ! na wcześniejszym modelu graco ultimy wychowaliśmy dwóch synów .
                Jestem bardzo zadowolona i bardzo wszystkim polecam . Korzystaliśmy z niego
                naprawdę wszędzie w lesie , na plaży , w mieście , na działce na wsi . Nigdy nas
                nie zawiódł .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka