Dodaj do ulubionych

POMOCY:docelowa spacerówka, ale nie parasolka?!??

29.03.07, 23:49
cześć dziewczynki,
pytałam już o Inglesinę Espresso, ale nie było odzewu.
Teraz pytam, jak w tytule. Chciałabym kupić lekką spacerówkę,
wygodną i najlepiej taką, która byłaby docelowym wózkiem
mojej 7-miesięcznej Madzi. Co radzicie? Może ktoś ma
tę nieszczęsną Inglesinę (bardzo mi się ona podoba - stąd tak męczę)
i coś mi podpowie? Czekam na odzew. Pozdrawiam wszystkie forumowiczki
i z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • koma.edziecko Re: POMOCY:docelowa spacerówka, ale nie parasolka 30.03.07, 08:53
      Inglesina jest fajna,napewno lepsza niż podobne do niej chicco ponee ale nie ma
      podnóżka więc gdy dziecko zaśnie to nogi będą mu zwisały.
      Najlepszą spaceówką na rynku według mnie jest Peg Perego Atlantico ale to dosyć
      spory wózek.
      • b.bie Re: POMOCY:docelowa spacerówka, ale nie parasolka 30.03.07, 09:02
        no właśnie - ten podnóżek...
        A poza tymchyba wąsa jest, czy nie.
        ps.dzięki za odzew.
        • edzia.79 Re: POMOCY:docelowa spacerówka, ale nie parasolka 30.03.07, 09:52
          a ja proponuje chicco ct 04 jest bardziej rozbudowany niz chicco ponee i rozklada sie na plasko.
          kolezanka kupila dla 8-miesieczniaka i jest bardzo zadowolona
          • b.bie Re: POMOCY:docelowa spacerówka, ale nie parasolka 30.03.07, 10:09
            ale słyszałam, że chicco są dość sztywne i słabo się podbijają?
          • brzoska80 Re: POMOCY:docelowa spacerówka, ale nie parasolka 30.03.07, 10:13
            Ja uważam że wózki inglesiny są najlepsze.Inglesina espresso ma zalety:świetna
            amortyzacja, mała waga.Ale niestety nie ma podnóżka.Nie wiem czy to dla ciebie
            niezbędna rzecz w wózku.
            Ma dosyć duże koła 16,5 cm.szerokośc siedziska 32 cm wiec przecietnie( choc są
            szersze wózki).Miałam ją kupić ale niestety ten brak podnóżka mnie zniechęcił.
            • b.bie Re: POMOCY:docelowa spacerówka, ale nie parasolka 30.03.07, 10:17
              powiem - napiszę;) tak:
              trudno mi powiedzieć czy mi to przeszkadza,
              bo ja matka z małym doświadczeniem jestem;
              dlatego zwróciłam się do Was z prośbą.
              Magda to maja pierwsza dzidzia i do tej pory
              jeżdziła w Roanie, który jest super ze względu
              na pompowane koła. No ale aży tonę :)
              Stąd myślałam o jakiejś spacerówne
              do chodzenia "po dzielnicy". Na weekendowe
              spacery mogę brać Roana w wersji spacerowej,
              bo będę miała tatusia do dźwigania.
              • hakaranda Re: POMOCY:docelowa spacerówka, ale nie parasolka 30.03.07, 11:28
                Witam! Też chciałm kupic inglesinę, ale ten brak podnózka bardzo mnie
                zniechęcił.Uważam bowiem, że jest to istotny element spacerówki jak pałąk czy
                regulowane siedzisko! Dla swojego synka (ma7miesiecy)kupię wózek włoskiej firmy
                Primi Sogni Ciak (czekam na dostawę importera). Moim zdaniem jest super, lekki
                6,4kg, kompletnie wyposażnony i za przystępną cenę! Forumowiczki wypowiadały się
                o nim bardzo pozytwynie! Pozdrawiam
                • b.bie Re: POMOCY:docelowa spacerówka, ale nie parasolka 30.03.07, 11:37
                  Faktycznie nawet ładny, tylko nie doczytałam, czy ponóżek regulowany. No i mam
                  wrażenie, że troszkę mało zabudowany. Cena faktycznie przyzwoita...
                  • hakaranda Re: POMOCY:docelowa spacerówka, ale nie parasolka 30.03.07, 20:17
                    Z tego co sie zorientowałam to podnóżek jest regulowany w dwóch pozycjach:)A co
                    do zabudowania to mysle, ze Ciak to raczej standarowa spacerówka:)Chyba niczego
                    jej nie brakuje:)no cóz jak kupię, to się przekonam:)
                    • b.bie Re: POMOCY:docelowa spacerówka, ale nie parasolka 30.03.07, 22:03
                      faktycznie, doczytałam o podnóżku.
                      Jak już dotrze do Ciebie wózeczek,
                      to napisz jak wrażenia. Mnie się szczególnie mocno
                      nie spieszy z zakupem, więc chętnie pozbieram
                      jeszcze informacje.
                • brzoska80 Primi Sogni Ciak 30.03.07, 17:01
                  nawet fajny sie wydaje ten wozek.szkoda że na niego wcześniej nie natrafiłam bo
                  bym się zastanowiła nad zakupem:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka