raczekbar 20.05.07, 17:36 proszeo pomoc ktory wybrac.jakie sa wymiary siedziska inglesiny nigdzie nie moge znalezc,czy to moze byc juz docelowy wozek a moze chicco pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smeagoul Re: inglesina max czy chicco ct 04 20.05.07, 20:29 ct 0,4:) jak dla mnie od ponad roku super. Odpowiedz Link Zgłoś
boonia Re: inglesina max czy chicco ct 04 20.05.07, 21:01 inglesina max-rewelacja,miękka amortyzacja na sprężynkach pełna rączka a składana w parasolkę,leciutka i mój synek pomimo że jest duży ma i tak sporo miejsca nawet w ciepłej kurteczce.Poza tym świetnie się podbija na krawężniki.wymiar siedzska :szer 32cm(tylko tyle pamiętam,jutro mogę zmierzyć resztę) Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: inglesina max czy chicco ct 04 20.05.07, 21:02 Witam. Mam chicco 0,4. Jestem zadowolona. Magda ma prawie 2 latka. Chyba zależy dla jak dużego dziecka. Dla mnie to różne wózki z uwagi na inną budowę. Chicco 0,4 może być jak najbardziej wózkiem docelowym. Odpowiedz Link Zgłoś
lis888 Re: inglesina max czy chicco ct 04 20.05.07, 21:10 Jestem użytkowniczką inglesiny max. Podaje wymiary siedziska: szerokość - 35 cm, głębokośc razem z podnózkiem - 35, ze spuszczonym podnózkiem - 21 cm, wysokośc - 47 cm. Wg mnie inglesina max jest wózkiem dobrym lub bardzo dobrym, posiada najlepsza amortyzację, ma dosyc duże kółka, u mnie te kółka sa zawsze odblokowane, a mieszkam przy nieutwardzonej drodze i codziennie chodze po wertepach. na nierównej drodze jest po prostu rewelacyjna - oczywiście w porównaniu do parasolek, a nie głębokich wózków z pompowanymi kołami. Siedzieko wg mnie jest szerokie i wysokie - mój 1,5 roczniak ma 87 cm wzrostu i nie dosięga głowa do końca plecków wózka. Najlepszy wiek dziecka dla takiego wóżka wg mnie od 5 miesięcy do 1,5 roku - my juz niestety zmieniamy ten wózek na lżejszy, bo synus robi sie coraz cięższy. Dodam tez, że max ma łączona rączkę, dzięki czemu prowadzenie go jest o wiele lżejsze, a podbijanie nie sprawia w ogóle żadnych problemów. Wady tego wózka: firmowy koszyk jest do bani - wszystko wylatuje, trzeba dokupywać inny do lasek (na allegro u All8 za 18 zł, polecam, jest idealny); po jakims czasie - nie prędzej niż po dwóch latach uzytkowania, wyrabiają się zaczepy, i górne rurki zsuwaja się w dół. W jeździe to w niczym nie przeszkadza, tylko dziedsko jest troszke pochylone do przodu. Podsumowując - wg mnie , jest zdecydowanie jeden z najlepszych wózków, które miałam, smialo polecam go każdemu! Odpowiedz Link Zgłoś