09.06.07, 22:22
mam pytanie - wlasnie odebralam dzis ze sklepu stokke xplory i do spacerowki
nie dostalam tych nakladek na pasy (takie miekkie w kolorze tapicerki) - w
sklepie mi mowia ze to tylko na ulotkach jest a w ofercie nie ma i nie wiem
czy zgubili to gdzies czy naprawd tego nie ma w realu. czy moze ma ktos wozek
z kolekcji 2007 i czy mozecie mi odpowiedziec czy posiadacie te nakladki na
pasy czy nie bo nie wiem czy robic awanture czy nie?
Obserwuj wątek
    • loooloopo Re: STOKKE 10.06.07, 00:25
      Mam z kolekcji 2007 i nakładki były w zestawie.
      • kraxa Re: ja mam z 2006 10.06.07, 18:38
        plus zapasowa tapicerke z 2004 i w obu zestawach byly nakladki- nie daj sobie
        wody z ozgu zrobic, tylko niech czym predzej Ci te nakladki dostarcza!!!
    • kasia2705 Re: STOKKE 10.06.07, 19:32
      Oczywiscie, ze sa w kazdym zestawie, pasy bez nakladek sa niekompletne a
      obsluga sklepu jaja sobie chyba robi.
    • ammk70 Re: STOKKE 11.06.07, 00:06
      Oczywiście, że nakładki powinny być. Mam wersję 2007 z nakładkami. Swoją drogą
      ciekawa jestem, który to sklep tak wymyślił i czy to ten sam, z którym ja
      miałam perypetie przy kupowaniu stokke.
      • kraxa napiszcie skarge do Stokke 11.06.07, 12:38
        Oni terazmja dosc ostre dyrektywy dl swoich dealerow- i bardzo surowo pilnuj
        przestarzegania standardow obslugi klienta. Niestety, mysmy tez mieli hocko
        klocki z kupnem stokke- choc mieszkamy w UK. Zamowilismy wozek z duzym
        wyprzedzeniem, jednak dostarczony zostal "na styk"przed smym rozwiazaniem, ale
        niekompletny. Brakowlo budy, pokrycia przeciwdeszczowego i innych dupereli.
        Sprzedawca wypozyczyl nam te, ktore mial na wystawie i tym sposobem dzieko
        przez pierwsze 4 tygodnie jezdzilo w czerwonym wozie cyrkowym z zielona
        oczojebna buda ;-D Po bezskutecznych probach monitownia sklepu wysmazylam w
        koncu oficjlna skarge do centrali stokke . Skonczylo sie na tym, ze fanty
        dostarczono kurierem w ciagu trzch dni lacznie z voucherem na 50 funtow w
        ramach przeprosin ;-) Wiec jak Was olewaja sprzedwcy to niech sie Stokke nimi
        zajmie ;-DDD
        • ewa-krystyna Re: napiszcie skarge do Stokke 11.06.07, 12:48
          kraxa napisała:

> Oni terazmja dosc ostre dyrektywy dl swoich dealerow- i bardzo surowo pilnuj
          > przestarzegania standardow obslugi klienta. Niestety, mysmy tez mieli hocko
          > klocki z kupnem stokke- choc mieszkamy w UK. Zamowilismy wozek z duzym
          > wyprzedzeniem, jednak dostarczony zostal "na styk"przed smym rozwiazaniem, ale
          > niekompletny. Brakowlo budy, pokrycia przeciwdeszczowego i innych dupereli.
          > Sprzedawca wypozyczyl nam te, ktore mial na wystawie i tym sposobem dzieko
          > przez pierwsze 4 tygodnie jezdzilo w czerwonym wozie cyrkowym z zielona
          > oczojebna buda ;-D Po bezskutecznych probach monitownia sklepu wysmazylam w
          > koncu oficjlna skarge do centrali stokke . Skonczylo sie na tym, ze fanty
          > dostarczono kurierem w ciagu trzch dni lacznie z voucherem na 50 funtow w
          > ramach przeprosin ;-) Wiec jak Was olewaja sprzedwcy to niech sie Stokke nimi
          > zajmie ;-DDD

popieram rowniez w stosunku do innych firm!
          • manayupka Re: napiszcie skarge do Stokke 27.06.07, 22:51
            Witam, spacerówką Xplory w jakiej cenie można jeździć?? No i czy kupie go w
            Szczecinie, tej wsi ??!!
        • stokke Re: napiszcie skarge do Stokke 02.08.07, 23:09
          wszekie uwagi na temat naszych produktów i jakości obsługi naszych klientów
          proszę przesyłać bezpośrednio do mnie na andrzej.zych@stokke.com.pl
    • agajula5 Re: STOKKE 28.06.07, 08:24
      Witam :)
      Pracuje w sklepie z wózkami od roku i na bank są w zestawie osłonki na pasy z
      kolorze tapicerki. Są pakowane pakowane razem z torbą na stelaż, siedziskiem do
      spacerówki, budką i folią przeciwdeszczową oraz z taką nakładką plastikową,
      którą montuje się na plecach spacerówki...tworzy taką małą kieszonkę. Pozdrawiam :)
      • magdaska1 Re: STOKKE 29.06.07, 08:09
        Czy mozna zobaczyć ten wózek w internecie. Jeśli tak to proszę o podanie strony
        WWW. Z góry dziękuję.Magda.
        • mama_szymonka Re: STOKKE 29.06.07, 22:17
          www.stokke.com/inuse.asp?div=C&na=UK&la=EN&p=Xplory&nr=01&dvd=y
          • rwszk Re: STOKKE 01.07.07, 18:28
            Odebraliśmy wózek tydzień temu - cudo! i nakładki oczywiście były. Termin
            realizacji i jakość bez zarzutu:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka