marta2202 18.06.07, 13:00 Poszukuję spacerówki z dużymi kołami, całą i przekładaną rączką, która DOBRZE się podbija no i nie kosztuje zbyt dużo. Polećcie mi coś proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta2202 Re: Szukam fajnej spacerówki!!! 18.06.07, 19:05 Dzięki tylko on strasznie ciężki ale cena fajna. Może ktoś jeszcze. A czy możliwość wożenia dziecka tylko tyłem do mamy jest bardzo uciążliwe??? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_k123 Re: Szukam fajnej spacerówki!!! 23.06.07, 14:02 może nestor spacerowy z kołami pompowanymi? Ja mam taki (wymieniłam koła). Bardzo dobrze się podbija, nowy kosztuje 350zł, koła maja ponad 22cm średnicy, rączka jest cała, regulowana, ale nie przekładana. lada dzień pewnie będę go sprzedawać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: jazda przodem:) 23.06.07, 17:45 Jeśli dziecko ma min rok to nie ma problemu.Jeśli jednakjest mniejsze to najlepiej przodem.Bardzo mało takich spacerówek,niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: Szukam fajnej spacerówki!!! 24.06.07, 22:39 OJ, chyba nie za bardzo da się połączyć to razem ze sobą. Swego czasu też szukałam, nie znalazłam, nawet nie musiałam brać pod uwagę ceny. Chętnie poczytam, czy ktoś znajdzie coś ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś