Dodaj do ulubionych

Baby Dreams Travel

04.07.07, 11:10
ogładałam te wózki w realu i musze stwierdzic ze tylko ten model wydal mi sie
stabilny i godny uwagi. jednak chciałabym sie dowiedziec jak jest w praktyce.
czy oparcie nie jest za krótkie ?? macie jakies uwagi ??
Obserwuj wątek
    • boranna1 Re: Baby Dreams Travel 04.07.07, 11:23
      Ja też przymierzałam się do zakupu Travel'a. Ale niestety nie widziałam go na
      żywo - nie mogę znaleźć w żadnym sklepie! Tym niemniej słyszałam pozytywne
      opinie o tym wózku!
      Od wczoraj napalam się na Baby Dreams Active. Wydaje mi się nowoczesniejszy i
      podnóżek ma dłuższy. Poza tym ciut lżejszy. Czekam aż sprowadzą go do sklepu
      żebym mogła się przyjrzeć!
    • jooska2 Re: Baby Dreams Travel 10.07.07, 09:56
      moze jednak ktos go uzywa ??
    • jooska2 up 16.07.07, 12:24
    • jooska2 up 20.07.07, 10:07
    • zuska07 Re: Baby Dreams Travel 20.07.07, 12:22
      mam, uzywam, nawety niezły jest, ale wydaje mi sie mało stabilny, dzisiaj jakbym
      miała kupić active to bym kupila. travel składa sie szybko i łatwo, zajmuje mało
      miejsca, nie jest ciężki, siedzisko jest spore, co mnie denerwuje to kółka, są
      badziewne, po jezdzie po lesie strasznie ciezko dzialaly i troche ciezko sie
      prowadzi.
      • jooska2 Re: Baby Dreams Travel 20.07.07, 12:38
        o kołkach szłyszlam, ze sie szybko zuzywaja.
        ale intersuje mnie siedziskoa bardziej oparcie. w jakim wieku jest twoje
        dziecko ?? zastnawiam sie czy to oparcie nie jest za którkie ? w tej chwili
        jest ok (po rozlozeniu) ale nie wiem co bedzie jak malla podrosnie troche.
        chyba sie na lezaco juz nie da , bo ten ogranicznik za głowa bedzie chyba
        przeszkadzał.

a kółek nie da sie jakos przecyzsciac bo pewnie nalecialo tam piachu i moze
        jakichs lesnych brudów.
        • roksanaa22 Re: Baby Dreams Travel 20.07.07, 13:58
          moje koleżanki chwalą sobie te wózki.A co do kół wystarczy napisać @ do
          producenta i wysyłają gratis także można sobie wymienic bez oddawania
          wózka.Zresztą to trochę przesada ,że szybko sie zużywają-jak we wszystkich
          wózkach z tej połki :)
          • jooska2 Re: Baby Dreams Travel 20.07.07, 14:24
            no półka wiadoma.....
            a ciekawe czy w tych srednij klasy tez sie tak z kólkami dzieje ??
            przeciez to nie to co pompowane.
            • roksanaa22 Re: Baby Dreams Travel 21.07.07, 10:22
              we wszystkich się zdzierają ale w innym stopniu:)

Zdecydowanie odradzam wózki z kołami przypominającymi plastik(zwykle te do
              200zł).Nawet jak sprzedawca mówi ,że gumowe to pod ręką da się wyczuć różnicę.

Miałam dla pierwszego dziecka spacerówkę-laskę 4baby.Koła gumowe właściwie się
              nie zdarły.Używało go 3 dzieci a bieżnik nadal był widoczny:)
        • zuska07 Re: Baby Dreams Travel 21.07.07, 21:43
          moj maly ma roczek i ten wozek traktujemy jako drugi i faktycznie raczej jako
          przewozowy, siedzisko jest dosyc obszerne i dlugie, moj synek sie bez problemu
          miesci, ale jak podrosnie to nie wiem.
    • jooska2 Re: Baby Dreams Travel 23.07.07, 08:39
      co goladam ten wózek to cos nowego zauważe.
      teraz wydaje mi sie starsznei ciężki choc wczesniej wydawalo mi sie ze nie jest
      tak zle.
      ehh. ciezko, ciezko sie zdecydwoac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka