Dodaj do ulubionych

Serwis maclaren

06.07.07, 22:20
Bardzo proszę o poradę. Mam malarena zakupionego w Niemczech. Jak to jest z
gwarancją i serwisem w Polsce? I gdzie jest taki serwis? Czy te wózki się
psują? Pomóżcie kobiety !!! ;)
Obserwuj wątek
    • kropka.kreska no ja myślałam że takie cuda to bezawaryjne są :) 06.07.07, 22:58
      widziałam dziś jednego - luuuudzie jaaaakiii on brzydki :/ chyba już przestałam
      go brać pod uwagę... a jaki wąski :(

przepraszam, że nie na temat
      • lunatica My mamy 08.07.07, 01:05
        Maclarena "I love you" i naszym zdaniem (poza względami praktycznymi
        oczywiście :-)) jest śliczny :-)
    • agular Re: Serwis maclaren 06.07.07, 23:04
      serwis jest w Polsce na śląsku, a jesli chodzi o ważność niemieckiej karty
      gwarancyjnej to nie wiem czy jest uznawana w polsce, niby powinna ale jak jest
      na 100% nie mam pojecia, jesli chodzi o awaryjność maclarenow to ma je na tym
      forum cała masa dziewczyn i jeszcze zadna nie pisala ze oddawala na
      gwarancji ...chyba tylko jedna że oblamówka odblaskowa sie starła to
      dziewczynie przysłali nowe poszycie...ja mam maclarena techno xt i sparawuje
      sie rewelacyjnie..a Ty jaki kupilas?
      • manayupka Re: Serwis maclaren 07.07.07, 08:55
        Mam Techno classic. Narazie nic mu nie jest; może martwię się na zapas, ale
        chciałabym wiedzieć co robić jak się coś przydarzy ... Może zadzownić do
        polskiego serwisu? Wiesz gdzie on jest?
        • ela-e22 Re: Serwis maclaren 07.07.07, 14:29
          Nie martw się na zapas. Mam Techno od stycznia i wszystko jest w porządku.
          Masz tu dane z karty gwarancyjnej PPHU mini-maxi, ul.Rychla 18, 41-948 Piekary
          Śląskie, tel.+48 32/288 30 03, fax +48 32/288 38 15.
          Jeżeli chodzi o urodę to faktycznie nią nie grzeszy ;) Ale miałam już ślicznego
          Bebecara M-city i piękną Loolę, obydwa to porażka. Miałam również Deltima
          Voyagera 005 i obecnie Techno xt , obydwa brzydkie , ale obydwa bardzo
          solidne , bardzo dobre wózki. Miałam także ( oczywiście to tylko m.in.) Slaloma
          Pro , wózek względnie ładny i względnie dobry. Tak więc ostanio dochodzę do
          wniosku , że nie to co ładne jest dobre (w temacie wózków). Emmaljungi i
          Teutonie również do najpiękniejszych nie należą , a mają bardzo dobre opinie od
          użytkowników.
          • agular Re: Serwis maclaren 07.07.07, 15:54
            dokłądnie! przedmówczyni ma rację co z tego jak coś piękne jak beznadziejnie
            się prowadzi itp...chyba wygoda i komfort jazdy w przypadku wóżków jest
            najważniejszy a nie wygląd....
            jesli chodzi o awaryjnosc to kolezanka ma techno od maja zeszłego roku i NIC
            się z nim nie dzieje...wiec nie masz sie co martwić na zapas...to naprawdę
            świetne i bezawaryjne wózki :)
            • manayupka Re: Serwis maclaren 08.07.07, 12:41
              Bardzo wam dziewczyny dziękuję i mam nadzieję że wszystko będzie z nim ok :)
              Mnie tam się on podoba ;) Pozdrawiam
              • sadaga Re: Serwis maclaren 09.07.07, 09:16
                zgadzam się że maclaren jest naprawdę ok. mam xlr, nie oszczędzam go
                absolutnie, a jak do tej pory nic się nie dzieje. jeżdżę nim po różnym terenie
                w tym po leśnych ścieżkach. wózek sprawuje się świetnie. jedyny mankament jaki
                może się pojawić to piszczące kółka - u mnie zaczęły popiskiwać jakieś 2 tyg po
                zakupie (ale wystarczyło potraktować je olejem silikonowym i po kłopocie).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka