manayupka 06.07.07, 22:20 Bardzo proszę o poradę. Mam malarena zakupionego w Niemczech. Jak to jest z gwarancją i serwisem w Polsce? I gdzie jest taki serwis? Czy te wózki się psują? Pomóżcie kobiety !!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka.kreska no ja myślałam że takie cuda to bezawaryjne są :) 06.07.07, 22:58 widziałam dziś jednego - luuuudzie jaaaakiii on brzydki :/ chyba już przestałam go brać pod uwagę... a jaki wąski :( przepraszam, że nie na temat Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica My mamy 08.07.07, 01:05 Maclarena "I love you" i naszym zdaniem (poza względami praktycznymi oczywiście :-)) jest śliczny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agular Re: Serwis maclaren 06.07.07, 23:04 serwis jest w Polsce na śląsku, a jesli chodzi o ważność niemieckiej karty gwarancyjnej to nie wiem czy jest uznawana w polsce, niby powinna ale jak jest na 100% nie mam pojecia, jesli chodzi o awaryjność maclarenow to ma je na tym forum cała masa dziewczyn i jeszcze zadna nie pisala ze oddawala na gwarancji ...chyba tylko jedna że oblamówka odblaskowa sie starła to dziewczynie przysłali nowe poszycie...ja mam maclarena techno xt i sparawuje sie rewelacyjnie..a Ty jaki kupilas? Odpowiedz Link Zgłoś
manayupka Re: Serwis maclaren 07.07.07, 08:55 Mam Techno classic. Narazie nic mu nie jest; może martwię się na zapas, ale chciałabym wiedzieć co robić jak się coś przydarzy ... Może zadzownić do polskiego serwisu? Wiesz gdzie on jest? Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: Serwis maclaren 07.07.07, 14:29 Nie martw się na zapas. Mam Techno od stycznia i wszystko jest w porządku. Masz tu dane z karty gwarancyjnej PPHU mini-maxi, ul.Rychla 18, 41-948 Piekary Śląskie, tel.+48 32/288 30 03, fax +48 32/288 38 15. Jeżeli chodzi o urodę to faktycznie nią nie grzeszy ;) Ale miałam już ślicznego Bebecara M-city i piękną Loolę, obydwa to porażka. Miałam również Deltima Voyagera 005 i obecnie Techno xt , obydwa brzydkie , ale obydwa bardzo solidne , bardzo dobre wózki. Miałam także ( oczywiście to tylko m.in.) Slaloma Pro , wózek względnie ładny i względnie dobry. Tak więc ostanio dochodzę do wniosku , że nie to co ładne jest dobre (w temacie wózków). Emmaljungi i Teutonie również do najpiękniejszych nie należą , a mają bardzo dobre opinie od użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
agular Re: Serwis maclaren 07.07.07, 15:54 dokłądnie! przedmówczyni ma rację co z tego jak coś piękne jak beznadziejnie się prowadzi itp...chyba wygoda i komfort jazdy w przypadku wóżków jest najważniejszy a nie wygląd.... jesli chodzi o awaryjnosc to kolezanka ma techno od maja zeszłego roku i NIC się z nim nie dzieje...wiec nie masz sie co martwić na zapas...to naprawdę świetne i bezawaryjne wózki :) Odpowiedz Link Zgłoś
manayupka Re: Serwis maclaren 08.07.07, 12:41 Bardzo wam dziewczyny dziękuję i mam nadzieję że wszystko będzie z nim ok :) Mnie tam się on podoba ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sadaga Re: Serwis maclaren 09.07.07, 09:16 zgadzam się że maclaren jest naprawdę ok. mam xlr, nie oszczędzam go absolutnie, a jak do tej pory nic się nie dzieje. jeżdżę nim po różnym terenie w tym po leśnych ścieżkach. wózek sprawuje się świetnie. jedyny mankament jaki może się pojawić to piszczące kółka - u mnie zaczęły popiskiwać jakieś 2 tyg po zakupie (ale wystarczyło potraktować je olejem silikonowym i po kłopocie). Odpowiedz Link Zgłoś