majka042004 05.08.07, 12:01 Jakie powinny być najlepsze wymiary gondoli. Czytała,że Chiccco ma dł.80/szer.32 cm, Inglesina 76/31, a są i 80/35. Jakie wymiary najlepsze i czy te parę cm stanowi naprawde wielką różnicę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubadere Re: Wymiary gondoli 05.08.07, 21:56 :) Różnie rodzice podchodzą do wymiarów gondoli :-) Moi znajomi kupili chicco bo mieścił im się pod stół w kuchni ;-) Ja kupiłam dużą - bebecara,bo...Kuba urodził się w sierpniu,miałam przeczucia,że będzie sporym chłopcem i tak faktycznie jest - chciałam by przejeździł w gondoli zimę...i przejeździł bo była duża :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: Wymiary gondoli 05.08.07, 22:06 Zalezy kiedy dziecko ma sie urodzic - jakbym miala miec dziecko jesienia to pewnie szukalabym wiekszej gondoli zeby cala zime i wczesna wiosne dziecko w niej przejezdzilo. Ja urodzilam Jasia w maju i wiedzialam ze nie ma szans zeby zime przejezdzil w jakiejkolwiek gondoli... Teraz sobie mysle ze chociaz jestem zadowolona z Mutsy, to moze nastepnym razem dla majowego dziecka kupilabym miekka gondole - wystarczylaby na lato i wczesna jesien. A potem spacerowka. Odpowiedz Link Zgłoś
helginia Re: Wymiary gondoli 05.08.07, 22:29 ja mam tradycyjna gondolę peg perego. jest duża, głęboka i bardzo wygodna dla dziecka. Na pewno przy kolejnym dziecku zdecyduję się rowniez na takie rozwiązanie. Synek urodził się w kwietniu (zima nie była brana pod uwagę) mimio wszystko przyjemnie patrzec jak jest mu w wózeczku dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
silje78 Re: Wymiary gondoli 06.08.07, 10:56 zwróć uwagę, że niektórzy producenci podają wymiary zewnętrzne, a te nijak mają się do jej wnętrza. nowe chicco ma bardzo wąską gondolkę. Odpowiedz Link Zgłoś