novinka_78 17.09.07, 10:05 błagam pomóżcie. Który i dlaczego? I proszę nie odsyłajcie mnie do wyszukiwarki, bo przy mojej absorbującej córeczce, to prawie niemożliwe, no chyba, że był już wątek porównujący te dwa wózki. Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agus-ka Re: Buggster czy Britax 17.09.07, 10:52 buggster głównie dlatego, ze to rewelacyjny wózek. Na tym forum jeszcze nie przeczytalam niepochlebnych opinii na jego temat (no może na temat ceny znajdzie się). Osobiście britax nie widziałam, więc nie mam porównania, ale z tego co słysząłm zdecdowanie gorzej się go prowadzi, ma mniejszy kosz na zakupy i mniejszy rozstaw kół, tapicerka tez jest gorsza. Mam buggstera i bardzo go polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dido_dido Re: Buggster czy Britax 17.09.07, 11:23 Tylko buggster! Poniżej kopiuję swój post z początku września: "jakieś 3 tyg temu oglądałam britaxa w Świecie Dziecka na Towarowej. Totalna porażka! Fatalnie się prowadził i to bez dziecka. Rączka jest tak dziwnie wygięta do przodu co powoduje, że cięzko się podbija i na dodatek łatwo się wchodzi na tylnie koła. Rozkładane oparcie to lekka przesada - to tylko regulacja oparcia w pozycji siedzącej. W koszyku na zakupy zmieszczą się najwyżej chusteczki higieniczne. Jak widać wózek mi się nie spodobał a przecież po oglądaniu go w necie byłam nim zachwycona. Dlatego od kilku dni jestem dumną właścicielką czerwonego buggstera!" Odpowiedz Link Zgłoś
lolka33 Re: Buggster czy Britax 18.09.07, 06:44 Był wątek ( mój ) porównujący Britaxa ( Verve ) i Zappa. Ja miałam Zappa, potem Britaxa i teraz mamy Buggstera i oczywiście tylko Buggster !!! Odpowiedz Link Zgłoś