borkowski1 20.09.07, 23:20 Tak z ciekawości jaki kolor podoba wam się najbardziej? Bo na mieście widuję tylko mint, albo te starsze modele. Czyżby inne się nie podobały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
novinka_78 Re: Do miłośniczek Peg Perego Pliko P3? 21.09.07, 10:28 A ja wprost przeciwnie, nie widziałam jeszcze ani jednego minta na ulicy a takowy kolor właśnie planuję zakupić. Widzę za to sporo toffe. Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Do miłośniczek Peg Perego Pliko P3? 21.09.07, 20:53 Ja mam anice - kolor z zeszłego roku, który wg mnie jest śliczy. Koleżanka ma mint. Te z tego roku z kolorowym stelażami i innymi kółkami jakoś za bardzo mi się nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Do miłośniczek Peg Perego Pliko P3? 21.09.07, 21:23 Ja najczesciej spotykam toffee, a ze starszych modeli ten granatowy w kratke i o dziwo taki malinowo-bezowy (Cherry costam). Sama jezdze HipHopem (pomaranczowo-piaskowy). Odpowiedz Link Zgłoś
sumka72 Re: Do miłośniczek Peg Perego Pliko P3? 22.09.07, 13:11 No właśnie ja też coś nie mam przekonania do tych czarnych stelaży. Te starsze chyba najbardziej mi się podobają, ale już nieosiągalne. Anice jest nr 1 ale jest dosyć jasny i jakoś mam wrażenie że szybko się brudzi. Mint mnie trochę drażni bo co drugi to właśnie toffi i mint. W dodatku mint ma w tapicerce taką siateczkę, która łatwo się zaciąga. Zostaje mi tylko mod blu, ale jakoś nie mogę się przekonać do tej ramy. I bądź tu mądry :) Odpowiedz Link Zgłoś