channtall 07.12.07, 21:12 czy znacie taka? chodzi mi o lekka spacerowke ktora roklada sie na plasko, w ktorej mozna wozic niemowle?? poleccie cos. no i najlepeij zeby miala przekladan raczke znalazlam baby dreams smart ale nie wiem ile to warte. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
territta Re: Sapcerówka rzokladana na płasko dla niemowlak 07.12.07, 21:23 Ja woziłam w Chicco Ct 01. Rozkłada sie zupełnie na płasko. Ale najpierw mała jeździła w gondoli. Teraz sprzedaję tę spacerówkę razem z gondolą, więc jeśli byłabyś zainteresowana, to daj znac. Odpowiedz Link Zgłoś
pamilka1 Re: Sapcerówka rzokladana na płasko dla niemowlak 07.12.07, 22:10 ja też szukałam takiej spacerówki i znalezienie odopweidniej jest niezwykle trudne, ponieważ teraz większość spacerówek jest montowana tylko przodem do kierunku jazdy. Z tego co mi by odpowiadało to moon pp na stelażu caravell i chyba teutonia ma montowaną spacerówkę tyłem, a i jest jeszcze herqules radius, ale teutonia i herqules są dosyć drogie. w związku z tym zdecyduję się chyba na buzza z pełnym wyposażeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2705 Re: Sapcerówka rzokladana na płasko dla niemowlak 08.12.07, 10:09 Ja zamowilam i czekam na Zia Petite Star, waga 6,4kg, sklada sie do b. malych rozmiarow i mozna w niej wozic niemowleta od urodzenia (choc akurat dla mnie to drugorzedna sprawa) bo rozklada sie na plasko. Ma bdb recenzje na zachodzie. Kupilam na angielskim ebay'u za 99 gbp plus 20 funtow za przesylke. Jak dojdzie i wyprobuje to dam znac. Odpowiedz Link Zgłoś
zytka08 Re: Sapcerówka rzokladana na płasko dla niemowlak 08.12.07, 10:39 Peg perego uno, na płasko i z przekładaną rączką Odpowiedz Link Zgłoś
channtall Re: Sapcerówka rzokladana na płasko dla niemowlak 08.12.07, 15:07 jakos nie moge go znalezc :( Odpowiedz Link Zgłoś
rubi88 Re: Sapcerówka rzokladana na płasko dla niemowlak 08.12.07, 15:34 Tu jest peg perego uno: www.bobowozki.pl/product_info.php?manufacturers_id=15&products_id=634 Odpowiedz Link Zgłoś
julia78 Re: Sapcerówka rzokladana na płasko dla niemowlak 08.12.07, 16:21 albo graco www.allegro.pl/item274786992_wozek_graco_quattro_tour_deluxe_hit_2007_wys_0zl.html Niestety nie ma przekładanej rączki. Ten model Baby dreams który podałaś nie jest zbyt fajny-koleżanka ma i nie jest zadowolona. Zreszta poszukaj więcej o nim na forum. Ja mam graco i jestem zadowolona choć uzywam go tylko do miasta. Te wozki mają duże, pojemne kosze i łatwo się składają. Odpowiedz Link Zgłoś
pamilka1 Re: Sapcerówka rzokladana na płasko dla niemowlak 08.12.07, 16:48 Zia wygląda bardzo ciekawie, ale czy przekłada się siedzisko? Ile w przeliczeniu na zł kosztuje? Natomiast co do pp uno to gdzieś czytałam, że ni za bardzo się prowadzi jak przełożymy rączkę - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2705 Zia 08.12.07, 19:16 Siedzisko sie nie przeklada, za to po zlozeniu sa male wymiary i waga "do pozazdroszczenia". Cena z wysylka jak pisalam 120 funtow, zalezy wiec od kursu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
julia78 Re: Zia 08.12.07, 19:40 Waga super, po złożeniu małe wymiary tylko ciekawe jak sprawują się takie kółka na polskich dziurach i zimą??? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2705 Re: Zia 09.12.07, 13:21 "Jeszcze sie taki nie urodzil co by wszytskim dogodzil" znasz to ;) Odpowiedz Link Zgłoś
julia78 Re: Zia 09.12.07, 13:28 kasia2705 napisała: > "Jeszcze sie taki nie urodzil co by wszytskim dogodzil" znasz to ;) wiem wiem ;-) Sama bym chętnie kupiła taki ale mieszkam w takiej okolicy, że moje dziecko jazdy tym wózkiem chybaby nie przeżyło ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2705 Re: Zia 09.12.07, 14:13 :))) Dobrze, ze mamy tyle mozliwosci, bo jak sobie przypomne wybory naszych mam... pozdrawiam serdecznie z krainy nieco rowniejszych chodnikow ;) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
julia78 Re: Zia 09.12.07, 14:20 to fakt-wybór teraz taki, że można zwariować ;D Wybór wózka to chyba najgorsza męka pod słońcem ;-)Nie ma niestety idealnego. Ten bym sobie sprawiła ale jak z nim spacerowac po parku, lesie i wałach nadodrzańskich? A w takiej okolicy mieszkam. Chodniki też nie za fajne ;-( Pozdrawiam z krainy błota i dziur Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: Sapcerówka rzokladana na płasko dla niemowlak 09.12.07, 13:19 ja mala od kiedy skonczyla 2,5mies woze w peg perego p3. tez rozklada sie na plasko,tylko troche trzesie ale glebokiego deltima nie mialam juz sily wnosic po schodach. Odpowiedz Link Zgłoś
pamilka1 Re: Sapcerówka rzokladana na płasko dla niemowlak 09.12.07, 20:31 Tak, wybór wózka to naprawdę ciężkie zadanie. A wyobraźcie sobie, że ja z pierwszemu dziecku wybrałam Polaka, ale nie siedziałam w internecie i nie bardzo miałam rozeznanie i strasznie go przeklinałam - jak tu ktoś określił taki wózek "kombajn", więc pozbyłam się go szybciutko. Później odkupiłam od koleżanki pp venezia, która również była do d.., i jak zaszłam z drugim dzieckiem w ciążę to się ucieszyłam że teraz to wybiorę taki wózio idealny, tj leciutki, sktętny, o przekładanym siedzisku nie wspomnę myślałm że to standard bo i polak i pp miały przekładaną rączkę, a tu niespodzianka, jak można robić spacerówki bez tej opcji? No i się rozczarowałam bo siedzę już moiesiącami w necie na temat wózków wiem niemal wszystko ale który kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
kruszyna12 Re: Sapcerówka rzokladana na płasko dla niemowlak 10.12.07, 19:32 Witam! Spacerówka rozkładana na płasko dla niemowlaka-mam do sprzedania nowy wózek teutonia Y2K, zakupiony na specjalnej wyprzedaży zorganizowanej dla pracowników firmy. Wózek posiada rozkładane siedzisko i można do niego zamontować gondolkę albo śpiworek. Model ten wyposażony jest w gumowe koła na łożyskach i solidne zawieszenie, które pozwala na spacery w różnym terenie. Wózek posiada hamulec ręczny i nożny. Wózek gony uwagi. Więcej info i zdjęcia na maila. oto kilka przykładowych zdjęć. fotoforum.gazeta.pl/k/w%25F3zki%2520Teutonia.html Odpowiedz Link Zgłoś
katkago Re: Sapcerówka rzokladana na płasko dla niemowlak 04.01.08, 23:07 Proponuję Concord Neo. Wózeczek jest lekki i super się prowadzi. Spacerówka rozkłada się na płasko. Sama się nad nim zastanawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
avilka Re: Sapcerówka rzokladana na płasko dla niemowlak 06.01.08, 14:08 Też szukam takiego wózka i wydaje mi sie że Jane Nomad lub Slalom będzie idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
channtall Re: Sapcerówka rzokladana na płasko dla niemowlak 06.01.08, 17:06 ja ze wzgledow fiannsowych szukam raczej cos tanszego.napalilam sie na concorda fusion ;) Odpowiedz Link Zgłoś