katkago 03.01.08, 16:55 Czy ktoś użytkuje wózek tej firmy? Bardzo proszę o wszelkie informacje gdyż w internecie jest ich niewiele. Dzisiaj oglądałam go w sklepie (model X2) i przyznam, że jestem zachwycona :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katkago Re: Bertini - kto zna? 04.01.08, 20:45 Czy nikt nie ma wózka tej firmy? Czy warto go kupić? www.bobowozki.pl/product_info.php?manufacturers_id=65&products_id=1100 Odpowiedz Link Zgłoś
mariken znajomi mają 04.01.08, 22:34 i są zadowoleni, nawet go przez chwilę prowadziłam, podobał mi się :) Odpowiedz Link Zgłoś
klauducha85 Re: znajomi mają 05.01.08, 11:38 witam ja użytkowałam bertini x2 wózezek jest dobry dla maluszka do 1,5 roku. prosze zwrócic uwage na to ze spaceróweczka jest bardzo wąska, po za tym sprzedający zawsze reklamuja go jako najdłuższy wózek na rynku a i owszem tylko na samym końcu oparcia znajjduje sie tz zagłówek wystający i wyzsze dziecko nie ma jak oprzec swobodniegłówki. OPRUCZ TYCH WAD UWAŻAM WÓZEK BERTINI ZA JEDEN Z NAJLEPSZYCH PO BUGABOO JEST WYKONANY Z SOLIDNYCH MATERIALOW CALY WOZEK WAZY TYLE CO STELAZ W MUTSY, ma fajoska budke i wogole super wyglada w kazdym pojezdzie dla maluszka sa wady i zalety my przedrobilismy 11 i rzaden nie jest idealny. Powiem tak jezeli ma służyc MALUCHOWI OD URODZENIA TO polecam poniewaz w tedy np waskie oparcie jest plusem maluszek nie kiwa sie na boki przy poczatkach siadania jak np w speediem OJ MAM NADZIEJE ZE NIE NAMIESZALAM BO JAKOS TAK BEZ LADU I SKLADU ALE MALUCH CIAGNIE MNIE ZA REKE POZDRAWIAM I ZYCZE UDANEGO ZAKUPU Odpowiedz Link Zgłoś
katkago Re: znajomi mają 05.01.08, 16:25 Bardzo dziękuję za opinię. To, że umieściłaś Bertini na drugim miejscu z 11 wózków które testowałaś to chyba warto go zakupić :) W końcu masz porównanie :)Czy nie miałaś problemu ze sprzedażą tego wózka? Z tego co widzę nie jest u nas zbytnio popularny. Szczerze powiem, że się temu dziwię bo wózeczek jest na prawdę super. A może Twoim zdaniem powinnam zakupić Bugaboo? Który z tych wózków jest bardziej funkcjonalny? Który starczy na dłużej? Odpowiedz Link Zgłoś
klauducha85 Re: znajomi mają 05.01.08, 23:25 sprzedac taki wozek jest na prawde ciezko mnie sie wuksnelo bo znjoma spodziewala sie maluszka i zaufala mojej wiedzy wozkowej odkupila go i jest zadowolono bertini trafil do polski w zeszlym roku pod koniec zimy jako pierwszy mial go rampers a pozniej inny temu wozkowi na prawde brak reklamy maz jest majsterkowiczem i kazdy wozek po zakupie smaruje konserwuje przyglada mu sie z bliska i uznal iz ten jest najsolidniej wykonany zal bylo sprzedawac ale mala jest wysoka i tak jak mowilam zagloweczek przeszkadzał natomiast jesli chodzi o bugaboo to speceroweczka na pewno jest wieksza siedzisko kubelkowe przekladana raczka dobra amortyzacja i mogla bym chwalic dlugo najlepiej wpisz w wyszukiwarke bugaboo i wyskoczy mnustwo postow(JESLI CHODZI O BUGABOO POLECAM ZAKUP W STANACH CENA WYCHODZI JAKIES 800 ZL NIZSZA) pozdrawiam serdezcnie i zycze udanego zakupu Odpowiedz Link Zgłoś
katkago Re: znajomi mają 06.01.08, 14:19 Wielkie dzięki za odpowiedź. Bardzo mi pomogłaś. W takim razie chyba zdecyduję się na Bugaboo:) Chociaż powiem szczerze,że też mnie kuszą: najnowszy wózek Peg Perego - Skate oraz Concord Neo. global.skate-pegperego.com/?l=en&p=2 www.concord.pl/product_info.php?products_id=697 Są to nowości u nas więc opini o nich nie ma(o te wózeczki pytam w innym wątku). Chyba jednak najbezpieczniej bedzie kupić Bugaboo... Uff... nie sądziłam, że kupno wózka będzie takie trudne... Pozdrowienia dla Ciebie i Twojej Córeczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
klauducha85 Re: znajomi mają 06.01.08, 19:19 popieram mnie tez neo kusi co do peg perego jakos nigdy sie nie przekonalam nie wiem w sumie czemu moze w koncu wybiore sie obejrzec neo bo na zdjeciach wyglada bosko tylko brak kosza przeraza:(:( pozdrawiam jak uda mi sie obejrzec neo to dam znac Odpowiedz Link Zgłoś
katkago Re: znajomi mają 07.01.08, 20:17 Oglądałam Neo. Poza fajnym wyglądem wypada gorzej niż Bugaboo. Tak więc na polu walki został tylko Bugaboo. I tak było do dzisiaj :) Zobaczyłam to cudo: www.babytrader.eu/shop/product_info.php?cPath=21_103_104&products_id=1016&language=en Wiem, że w innym wątku pytałaś o niego. Bardzo proszę o Twoją opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
klauducha85 joolz bloom:):) 07.01.08, 23:46 witam joolz ma dotrzec do swiata dziecka wiosna dowiedzilam sie od pracownika sklepu ze wozek jest pomieszaniem bugaboo i stokke siedzisko kubelkowe(wieksze od buzza mozna wydluzac 10cm) i wysoko polozone siedzisko jak w stokke. Sama jestem strasznie ciekawa jaki bedzie kupila bym w ciemno przez stronkena ktorej znalazlas ale mala ma juz 2 latka i boje sie ze bedzie za maly, jest na forum dziewczyna ktora posiada joolza tylko nie moge sie do niej dobic:(:( to mowisz ze neo nic specjalnego????? a i jeszcze jedno wczesniej jak pisalysmy o bertini pytalas o latwosc sprzedazy wiec wydaje mi sie ze tego tez bedzie ciezej sprzedac niz bugaboo to wlasnie drugi problem z jakim sie borykam boje sie ze zainwestuje w wozio ponad 2000 a moja ksiezniczka go niezaakceptuje i szukaj klienta:(:( bede jakos dzwonic do swiata moze dowiem sie dokladnej daty przybycia tego cudenka do polski pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katkago Re: joolz bloom:):) 08.01.08, 01:20 Neo prezentuje się super ale jak dla mnie jest zbyt sztywny (kiepska amortyzacja). Jednak Bugaboo pod tym względem wypada lepiej. No i brak kosza jest dla mnie nie do przyjęcia. No ale teraz moją nową miłością jest Joolz Bloom :) Mam możliwość ściągnięcia go ze Stanów ale trochę to ryzykowne. Jak będziesz miała jakieś info to się odezwij. Będę wdzięczna :) A wracając do Bugaboo, czy Twoim zdaniem ten wózeczek jest wart swojej ceny? Wczoraj w Świecie Dziecka sprzedawca twierdził, że nie warto, że za niższą cenę moglibyśmy kupić równie dobry wózek. Trochę mnie to zdziwiło bo chyba powinno mu zależeć na sprzedaży jednego z najdroższych wózków. Czy rzeczywiście wśród wszystkich wózków które przetestowałaś Bugaboo jest najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
skosnooka Re: joolz bloom:):) 11.01.08, 11:42 Hej, To ze mna masz problemy sie skontaktowac ;-) Chodzi o to, ze ja caly czas jezdze jeszcze gondola Joolza i dlatego nie moge napisac o wymiarach spacerowki. Schowalam spacerowke na strychu i jakos ciezko mi jest sie zebrac zeby ja zmierzyc :-) Postaram sie zrobic to wkrotce i dam Ci znac. Odpowiedz Link Zgłoś
katkago Re: joolz bloom:):) 11.01.08, 15:11 Witaj Skosnooka :) Czy mogłabyś napisać jak Ci się sprawuje wózeczek? Ja mam termin na koiec lutego i zastanawiam się czy czekać aż Joolz pojawi się u nas w sklepach czy kupić Bugaboo. Powiem szczerze, że już mi łeb pęka od szukania "idealnego" wózka i najchętniej miałabym to już za sobą :) Czy Joolz ma wg Ciebie jakieś wady? Jak amortyzacja? Bardzo proszę o opinię bo chyba tylko Ty posiadasz ten wózeczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
skosnooka Re: joolz bloom:):) 17.01.08, 23:57 Wozek jest jak dla mnie idealnym wozkiem, ktorego tez szukalam przez caly okres ciazy. Nie widze w nim wad a jedynie latwosc w jego obsludze( skladam go w 5 sek), komfort dla dziecka (super dluga gondola i duza spacerowka,tylne kola pompowane) jestem w 100% zadowolona.Wozek super sie prowadzi na kazdej powierzchni, jest super stabilny no i ma efektowny wyglad. W tym mcu kupuje drugiego Joolza w prezencie dla brata spodziewajacego sie potomka serdecznie polecam- szczerze! Odpowiedz Link Zgłoś
syfonik72 Re: Bertini - kto zna? 03.03.08, 13:36 Właśnie dwa dni temu kupiłem bertini x 4 Powiem szczerze że nie jest to rewelacja Koła miały mieć łożyska a mają tylko tulejki,słaba jakość opon piankowych i za wąska spacerówka chociaż nasz Syn jest szczupły jak szczupak Wygłąd efektywny,wszyscy się oglądają i to jego cała zaleta. Wcześniej mieliśmy quinny speedy.A więc zamienił stryjek siekierkę na kijek Odpowiedz Link Zgłoś
emamaa pytanie odnośnie JOOLZ 02.05.08, 18:45 Ile kosztuje ten wózeczek w wersji z gondolą?Gdzie obecnie mozna go zakupić?Lub będzie można?Jaki był koszt i czas przesyłki ? Czy oparcie w gondoli jest regulowane? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaguciusia Re: pytanie odnośnie JOOLZ 02.05.08, 20:09 kupic go mozna na stronie www.babytrader.eu koszt gondoli to jakieś 698 euro a wysyłka chyba 29 euro o ile dobrze pamietam.Jezeli jest na sklepie to czekasz niecały tydzień na niego:)dosłownie kilka dni,a co do gondoli to nie miałam ale nie sadze zeby oparcie było regulowane:( Odpowiedz Link Zgłoś
emamaa Re: pytanie odnośnie JOOLZ 02.05.08, 21:41 bardzo serdecznie dziękuję za odpowiedż. Zastanawiałam się czy cena ta to test za gondole i spacerówkę czy za samą gondole, ale niestety to ten gorszy wariant. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
mamaguciusia Re: pytanie odnośnie JOOLZ 04.05.08, 19:59 zapytaj skosnookiej bo ona ma dwa w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś