ange24 02.02.08, 20:01 Przymierzam się do tego wózeczka: www.allegro.pl/item301868822_wozek_spacerowy_chicco_simplicity_orginalny.html Może ktoś go użytuje? Jak się sprawuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
najaka Re: opinie dotyczące chicco simplicity 08.03.08, 15:36 Nie wiem czy nadal potrzebujesz tych informacji, czy juz po zakupie... W rażdym razie ja użytkuję chicco simplicity już drugi miesiąc. Zadowolona jestem z tego,że jest to bardzo lekki i zgrabny wózek, zdecydowanie sprawdza sie w mieście (w przedzieraniu sie przez gąszcz samochodów, w autobusie, itp.). Natomiast jak dla mnie rączka jest za krótka i za niska, gdyż idąc szybciej uderzam butami o hamulec. Poza tym pojedynczy i dość jasny materiał budki prześwituje. Jeżeli masz jakieś pytania to jeszcze odpowiem. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
rene26 Re: opinie dotyczące chicco simplicity 11.03.08, 21:50 Witam, mam pytanie o podnóżek - różne rzeczy piszą sprzedawcy więc proszę napisz czy jest regulowany czy nie? No i oparcie - czy rozkłada się na płasko? I jeśli możesz podaj wymiary siedzenia i oparcia. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
bijoszek Re: opinie dotyczące chicco simplicity 11.03.08, 22:20 hej! niestety nie ma reguloanego podnozka, zalezy w jakim dziecko jest w wieku,moja corcia ma 11 miesiecy i mi to przeszkadza.Minusem- weglug mnie-jest jeszcze waskie siedzisko,nie ma 34 cm jak podaja,tylko ok 30. A tak poza tymi dwiema rzeczami wozek jest ok,lekki fajnie sie prowadzi,duzy kosz.No i rozklada sie do poz.lezacej.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
najaka Re: opinie dotyczące chicco simplicity 12.03.08, 09:14 Dokładnie. I jeszcze pasy - dla 6 miesięcznego dziecka musiałam odpruć 2 zabezpieczenia, bo były już za małe. Teraz na razie jest ok, ale nie wiem jak długo. Odpowiedz Link Zgłoś
bijoszek Re: opinie dotyczące chicco simplicity 12.03.08, 09:24 o własnie,zapomnialam dodac-pasy!!! ledwo co zapinam nimi moja 11 miesiecznego chudzinke.Zamierzam sprzedac to swoje chicco.. Odpowiedz Link Zgłoś
rene26 Re: opinie dotyczące chicco simplicity 12.03.08, 10:00 dziękuję Wam za informacje, a miałam właśnie kupić ten wózek ze względu na wagę, a tak musze znowu czegos szukać. Moja córcia jest chudzinka ale ma 16 m-cy i jest długa więc podnóżek musi być regulowany, bo jeszcze śpi na spacerkach. Odpowiedz Link Zgłoś
epreis Re: opinie dotyczące chicco simplicity 06.04.08, 22:53 hej dziewczyny, pytanie o oparcie - rozkłada się zupełnie na płasko czy jednak nie do końca?!?,i jak jest z dojściem do kosza na zakupy po rozłożeniu na max oparcia Odpowiedz Link Zgłoś
bijoszek Re: opinie dotyczące chicco simplicity 08.04.08, 10:22 rozklada sie na plasko,a jesli chodzi o dostep do koszyka to chyba tak jak w wiekszosci-jak sie rozlozy zupelnie na plasko to brak dostepu,jak na pollezaco to troche lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
epreis Re: opinie dotyczące chicco simplicity 09.04.08, 16:51 a jest jakiś gdzie koszyk jest spory, oparcie na płasko i dostęp do koszyka również łatwy!??!1/ hm.. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: opinie dotyczące chicco simplicity 09.04.08, 17:22 Z tym dostępem do koszyka to trudno jest.Wiadomo jak oparcie na płasko to koszyk jest zaraz pod nim i nie ma dostępu.Musiałby być płaski,mały koszyk żeby było łatwiej.Te dwie rzeczy sie wykluczają:) Odpowiedz Link Zgłoś