primavera12 18.02.08, 13:00 Który z nich wybrać dla 1,5 roczniaka? Jakie są konkretne różnice pomiędzy tymi modelami? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstrabiedronka Re: Maclaren XLR czy Quest Sport-pomóżcie wybrać. 18.02.08, 13:08 XLR rozłożysz na płasko, Questa tylko na półleżąco. Dodatkowo w XLR masz materacyk co sprawia, że dziecku przytulniej, w zime cieplej. XLR ma śpiworek, Quest nie. XLR ma rozpinany daszek, dzięki czemu mozna go powiększyć i dośc dobrze osłonic dziecko od wiatru czy słońca. W Queście tego nie ma. Niby mozna odpiąć rzepy i troche daszek opuścic ale to nie to samo. XLR jest sporo wyższy od Questa i mozna rączki ustawic jeszcze wyżej. XLR ma troche większe koła. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 a może XT? 18.02.08, 14:12 wydaje mi się że jest taki pomiędzy xlr a questem:) Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: a może XT? 18.02.08, 14:18 To zalezy, jesli to ma być wózek dodatkowy to lepszy będzie Quest a jako jedyny i do tego Twoje dziecko sypia na spacerach to wtedy Techno XT lub XLR chociaż wg mnie XT zupełnie wystarczy jest lżejszy i mniejszy niż XLR. Ja dla mojej prawie dwuletniej córki kupiłam Techno XT i wózek się sprawdził, mała czasem w nim spała na dworzu i miała wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
primavera12 Re: a może XT? 18.02.08, 14:23 W takim razie zdecyduję się chyba na XLR ale jak będę w sklepie to obejrzę się jeszcze XT. Wielkie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: ja bym na Twoim miejscu też brała XT 18.02.08, 14:25 jesli dziecko dzis ma 1,5 roku to będzie spoko. W przyszłą zime juz będzie dużo chodzic i XT wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś