justyna2262 23.02.08, 16:53 Czy chicco Multiway nadaje się jeszcze dla 2 latka? Dziecko jest długie i lubi spać na spacerach. Wogóle to najlepiej mu się śpi na dworze. Ale czy nie jest on już za duży na taki wózek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniulekq Re: Multiway la 2- latka? 23.02.08, 17:51 Myślę, że będzie dobry, ma regulowany podnózek i dosc szerokie siedzisko więc spokojnie 2 latek się zmieści. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna2262 Re: Multiway la 2- latka? 24.02.08, 00:20 a czy wystarczy do 3 lat? Czy za chwilę nie będzie trzeba kupować innego? chciałabym aby to był już ostatni wózek. Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: Multiway la 2- latka? 02.03.08, 11:12 Witam. Właśnie w ramach eksperymentu kilka dni temu wsadziłam do dawno nieużywanego Chicco 0,4 moją 2,7 miesięczną córkę. Jest dziewczynką dużą ogólnie rzecz biorąc. Wazy dobre 18 kg i ma ponad 100 cm wzrostu. Wózek prowadził się bardzo dobrze. Jedynie co to wystaje jej głowo, sporo , ale jeszcze nie na tyle, że nie mogłaby np. oprzeć jej o oparcie ( bo opierała). Na siedzisku miała dużo miejsca. jej 3 miesiące młodszy kuzyn spał w tym wózku. Troszkę zwinięty, ale spał :) Odpowiedz Link Zgłoś