gwiazdam8 27.02.08, 12:27 Proszę pomóżcie . Jakie kolory Jane Nomad pasują do dziewczynek ? Nie widziałam wózków na żywo , trudno mi ocenić . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wisienkar Re: Jane Nomad 27.02.08, 12:50 Moim zdaniem zielono-niebieski kolor jest najładniejszy, ale to kwestia gustu. Ładny jest też żółto-czarny. Odpowiedz Link Zgłoś
as2008 Re: Jane Nomad 27.02.08, 12:53 moja dziewczynka jezdzi wozem w kolorze coal czarno zolty przy kupnie zastanawialam sie jeszcze nad calym czarnym ale m sie nie zgodzil Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Jane Nomad 27.02.08, 13:15 Gwiazdam8, napisz o która kolekcję Ci chodzi? 2007 czy może juz tą nową? Jeżeli chodzi o 2007 to tam praktycznie wszystkie dla dziewczynki się nadają, zależy jakie Ty kolory preferujesz i który będzie pasował do Twojej córki. Dla mnie nie podoba się tylko stylon, ale to dlatego, że ja nie lubię całych granatowych wózków. Czarnego w tej kolekcji nie ma, w 2006 był czarny ( negro ) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdam8 Re: Jane Nomad 27.02.08, 13:37 Tak chodzi mi o kolekcję 2007 . Nie wie czy te kolory są bardzo jaskrawe czy stonowane ? Podobał mi się Marine ale tego koloru już nigdzie nie ma . Podobno wyprzedany . Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Jane Nomad 27.02.08, 14:33 Trudno mi powiedzieć czy kolory sa bardziej jaskrawe niz na zdjęciach, ale ogólnie mi bardziej podobają się na żywo niż na fotkach. Tu znalazłam nomada w kolorze marine, tylko nie wiadomo czy na pewno na stanie mają www.swiatwozkow.pl/product_info.php/products_id/28 i tutaj www.superwozki.pl/nomad-marine-p-33.html?manufacturers_id=2 i tutaj www.piotruspan.com.pl/sklep/product_info.php?manufacturers_id=39&products_id=4282&osCsid=9f8760b5d117742963a0f3e43 4251ae3 Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdam8 Re: Jane Nomad 27.02.08, 16:57 Sprawdzałam we wszystkich tych sklepach . Nie ma szans . Są inne kolory albo marine w zestawie . A moja dzidzia ma już 8 miesięcy i gondolka mi nie potrzebna . Nawet próbowałam na ebay . Odpowiedz Link Zgłoś
titoo80 Re: Jane Nomad 27.02.08, 16:45 Już gdzieś pisałam, że nie znając płci dziecka planowalismy kupić jane (slalom) w kolorze marine lub coal. W sklepie zobaczyłam na żywo cherry i ... Slalom w kolorze cherry od paru dni stoi i czeka na pasażera:) Odpowiedz Link Zgłoś
titoo80 Re: Jane Nomad 27.02.08, 16:51 Dodam tylko, że marine, stylon i coal widziałam na żywo - spacerówki wygladają dość ponuro. Oczywiście wszystko kwestia gustu, ale dziecko latem w ciemnej spacerówce ... Z tych wymienionych powyżej - najlepiej prezentował się marine, ale faktycznie jest najbardziej popularny i ciężko go zdobyć. Jeszcze tydzien temu Nomad Marine był w tym sklepie w Krakowie:) www.4kids.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdam8 Re: Jane Nomad 27.02.08, 16:58 Tam też pytałam w piątek ale już nie mieli . Czy do Nomadów są śpiworki dostępne ? Odpowiedz Link Zgłoś
territta Re: Jane Nomad 27.02.08, 17:48 A my mamy Nomada w kolorze Ebory. Jest bardzo ładny - jak dla mnie najładniejszy. fotoforum.gazeta.pl/3,0,1057223,2,3.html Zaraz potem jest Marine. Coal też wydaje się śliczny, ale na żywo nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mgnienieoka Re: Jane Nomad 28.02.08, 08:55 TERRITTA mam pytanie? czy budkę w nomadzie można zagiąc do przodu tak żeby w razie słońca dzidzi nie swieciło? pałąk się wyjmuje czy odpina?i od kiedy zaczelaś spacerówki używać?mój mały ma 5 mies i waży 7,5 kg jesli kupię to za np za miesiąc nie utonie w niej? Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Jane Nomad 28.02.08, 10:32 pozwole sobie odpowiedzieć: budki przegiąć raczej nie mozna. Pałąk się wyjmuje Co do tego czy nie utonie to nie wiem :) Ja kupiłam jak córka miała 14 miesięcy, na zimę bo w parasolce było jej ciasno w śpiworze. W Nomadzie nawet w śpiworku ma wygodnie. Teraz zrezygnowałyśmy ze śpiworka bo ciepło a na wózek mam taka świetna wkładkę kolorową w kwiatki, ona może nie zmniejsza siedziska ale czyni je bardziej przytulnym no i ożywia wózek :)) Co do kolorów - to co człowiek to opinia, mamy rózne gusty i dla mnie osobiście pytania "który kolor pasuje do..." jest bez sensu bo to co innym pasuje mi np. całkiem nie i odwrotnie. Ja np. osobiście NIENAWIDZĘ koloru czerwonego. Naprawde go nie cierpię! Byłabym głęboko nieszczęśliwa, gdybym miała wózek Cherry :) A tu ktos jest nim zachwycony - także... Ja lubie wózki stonowane, sama mam Nomada ze starej kolekcji, kolor głównie granatowy z beżowymi wstawkami. Uznaję jeszcze kolory niebieski i zielony ale nie "żarówiasty" zielony - no tak mam. Jak pisałam - mam wkładke do wózka w granatowo, biało, ciemno-rózow i żółte kwiatki i strasznie mi się ten zestaw podoba. :) aha - wożę w wózku córkę. Odpowiedz Link Zgłoś
territta Re: Jane Nomad 28.02.08, 17:15 mgnienieoka, można zgiąć, ale trzeba odpiąć tylną część budki (bo ona przytrzymuje całą budkę - zapięta jest nad ramą). Więc można odpiąć cały tył (suwaki), albo zapiąć tył pod ramą - ale w obu przypadkach niezbyt ładnie to wygląda. Ale technicznie przegiąć się da. Spacerówkę kupiliśmy, jak Zosia miała 8 m-cy. Ważyła wtedy ok 10kg. Tu jest jej zdjęcie w wózku (kilka dni po zakupie): fotoforum.gazeta.pl/3,0,1057223,2,3.html Ale mój znajomy woził swoją córkę chyba dużo wcześniej, sadząc po wilkosci dziecka: picasaweb.google.pl/motion.teller/Bieszczady2007/photo#5116114105266002818 Myślę, ze za miesiac będzie OK, choć ja bym na Twoim miejscu dokupiła wkładkę do wózka Red Castle (sama taką mam) - fajnie wypłyca wózek, dziecko ma bliżej do pałąka, latem nie będzie się pocić (wkładka jest dwustronna - letnio-zimowa). www.babyclub.pl/product-pol-614-Wkladka-do-Wozka-WHIZZ-Jasnoniebieska.html Odpowiedz Link Zgłoś