nating 03.03.08, 20:59 czy ktoś ma już ten wózek ??? jak sie sprawuje ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_malgo Re: coneco flash 05.03.08, 21:52 Też mnie interesują opinie, choć spodziewam się, że jeszcze ich nie będzie bo to nowość. Widziałam wózek w sklepie. Moje spostrzeżenia na pierwszy rzut oka to: bardzo nowoczesny wygląd, choć trochę z tą rączką przesadzili - taki rogacz wyszedł :-) dość dużo miejsca dla dziecka, spore siedzisko, duża budka, pałąk na + , kółka ładnie się skręcają, lekki, oparcie regulowane na pasku- nie wiem czy to db, ogólnie bardzo tani, tylko mógłby się składać jakoś lepiej, nie jak standardowa spacerówka... Jestem nim troche zainteresowana, ale nie wiem czy się zdecyduję. Cena kusi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
imka1 Re: coneco flash 06.03.08, 11:05 poszukajcie na forum - sporo było generalnie o firmie Coneco. Niestety- dużo i źle o niej piszą. ja zapałalam miłościa do Coneco Basco. ale poczytałam.. i się szybko odkochałam. pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
mala_malgo Re: coneco flash 07.03.08, 16:12 Nie oceniałabym firmy Coneco, na podstawie kilku negatywów. Produkują ogromne ilości różnych wózków, dlatego też większe jest prawdopodobieństwo trafienia się pechowego egzemplarza. Sama użytkuję Conenco, i to wcale nie z tych tanich i jestem zadowolona. Nie uważam, że to zła firma, a ten nowy model tymbardziej może okazać się bardziej dopracowany :-) choć to się okaże w praktyce. Odpowiedz Link Zgłoś