kalja77 18.03.08, 21:50 jaki w takim razie polecasz wózek w tej kwocie co mutsy easyrider? lekka spacerówka, z usztywnianym siedziskiem dla dużego smyka??poza questem!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: do pinik 18.03.08, 21:55 Aaa teraz mi sie jeszcze przyapomnialo, ze usztywnienie pleckow w mutsy mi sie nie podobalo, bo to taki listewki jakby wszyte obok siebie byly i tworzyla sie taka troche rynna jak maly spal. Wtedy mial troche odstajace uszy i w tym wozku wygladal jak nietoperz, bo mu sie jeszcze przez ta rynne bardziej wywijaly :-))) Nie bardzo wiem, co ci polecic... Moze ktorys chicco, albo ta inglesine trip, choc ja do tej marki nie jestem przekonana, bo te wozki wyjatkowo czesto skrzypia... POmysle chwile, co bym ci poradzila... Ja to bardzo tfk buggster polecam, ale on jest drozszy... Odpowiedz Link Zgłoś
kalja77 Re: do pinik 18.03.08, 21:59 nam trip jakoś tez nie za bardzo.....a buggster ok, ale ta cena powalajaca. pociecha mojej siostry pcha sie do chodzenia i czuje ze wózek pewnie bedzie uzywany sporadycznie, jak sie zmeczy maluch lub jak zasnie, na zakupy i ewentualnie wyjazd. myslalysmy o bebe confort ale opine kiepskie a z chicco liteway bo ct 04 i multiway sa za duze i za duzo waza Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: do pinik 18.03.08, 22:03 ja znowu sie podłączam pod czyjś wątek:) Pinik czy mogła byś po powrocie do domu zrobić zdjęcia swojemu chicco ct 0.6 vel caddy i temu paskowi i jego mocowaniu:) i podrzucić na forum, a i jeszcze zmierzyć długość i szerokość tego pasa? Bardzo proszę:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kalja77 Re: do pinik 18.03.08, 22:06 sorry to o liteway powiedziała pstrabiedronka:) Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: do pinik 19.03.08, 09:58 kalja77 napisała: > sorry to o liteway powiedziała pstrabiedronka:) :) ja tu wcześniej w tym wątku nie pisałam :)) cos dużo tu nieporozumień chyba w tym wątku :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pinik do marta 18.03.08, 22:16 MOge, ale jak co, to mi sie przypomnij, jesli bedzie ci to nadal potrzebne, bo ja moge zapomniec. Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: do pinik 18.03.08, 21:59 A moze chicco liteway? Nawet niezly wozek wg mnie, ale znam go tylko z ogledzin nie za dokladnych w sklepie. Dziecka nie przymierzalam. Odpowiedz Link Zgłoś
kalja77 Re: do pinik 18.03.08, 22:01 koma.edziecko uwaza ze liteway kiepsciutko wypada ze wzgledu na brak albo szczatkowy podnózek.............. Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: do pinik 18.03.08, 22:18 Czy my piszac o litewayu mowimy o tym samym wozku=? Bo wg mnie to on nie byl wiele wiekszy niz quest po zlozeniu i podnozek tez ma. Ale jak pisalam: nie przygladalam mu sie tak baaaaaaaaaaaaaardzo. Tu jest link do wozka, o ktorym pisze cgi.ebay.de/CHICCO-SPORTWAGEN-BUGGY-LITE-WAY-FUEGO-NEU-0597_W0QQitemZ310032627437QQihZ021QQcategoryZ23624QQssPageNameZWDVWQQ rdZ1QQcmdZViewItem A tego bebe conforta to odradzam z tych powodow, o ktorych juz bylo duzo na forum Odpowiedz Link Zgłoś
kalizma Re: do pinik 19.03.08, 08:45 niestety ja liteway na zywo nie widzialam........:( chociaz byłam w sklepach z wozkami - np. krakowski entliczek. nie wiem jak on na zywo wyglada bo na zdjeciach bardzo fajnie. z danych wynika ze siedzisko szerokie na 31 a gł na 23cm....nie wiem czy to nie a mało i nie wiem jak spisuja sie pojedyncze koła. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: do pinik 19.03.08, 09:24 Ja nie uważam ze on kiepściutko wypada tylko że na pierwszy rzut oka ze zdjęcia widać że podnóżek ma taki jak w CT 0,5 czyli bardzo krótki jak dziecko zaśnie to nogi będą mu wisieć ale na żywo go nie widziałam, kółka na zdjęciu wyglądają na fajne. Odpowiedz Link Zgłoś