pinik 22.03.08, 23:03 Hej, obejrzalam znow twoje zdjecia w linku. Sliczny jest twoj XLR w tych kolorkach... A gdzie kupilas ten palak do niego? Jakie kolory jeszcze byly? Masz moze zdjecie nomada z rozlozonym oparciem i podniesionym podnozkiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna-bw1 Re: do anna-bw1 23.03.08, 22:08 Wózek kupołam w HB razem z pałakiem- ma prawie identyczny brązowy kolor , były jeszcze szare. Jak dam radę to zrobię zdjecia Nomada, na pewno będę go sprzedawać. Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: do anna-bw1 23.03.08, 22:23 A za ile chcialabys tego nomada sprzedac? Powiedz mi tak z reka na sercu: terkocza w nomadzie kolka na chodniku??? Jak to jest w porownaniu z techno tez? Odpowiedz Link Zgłoś
territta Re: do anna-bw1 24.03.08, 07:36 To ja się wtrącę ;P Trochę terkoczą te przednie kółka w Nomadzie, ale zależy po jakiej nawierzchni jedziesz. Na zwykłym chodniku nie terkoczą, raczej na kostce. Ja juz tego nie słyszę, choć jak przeisiedliśmy sie na Nomada (4 m-ce temu), to po pierwszym spacerze chciałam go reklamować (myślałam, ze z tymi kółkami coś nie tak jest), mimo ze prowadzi sie rewelacyjnie. Ale popytałam na forum i okazało się, ze te kółka juz tak mają. Teraz już nie słyszę tego terkotu. Naprawdę. Ale myślę, zę Ciebie może to drażnić i nie bedziesz mieć spokoju, i szybko będziesz chciała się wózka pozbyć. No tak mi się wydaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś