ptaaszysko 31.03.08, 11:29 Czy któraś z was może polecić bądź odradradzić ten wózek? Mieszkam w dużym mieście, na 1 piętrze. Urodzę dziecko w maju więc musiałabym dokupić do niego gondolę. Proszę Was o opinie. Dzięki, Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga8382 Re: bebe confort high treck 31.03.08, 21:33 Ja mam ten wozek i jestem w 100% zadowolona. Przede wszystkim jest lekki ,zwrotny i praktyczny. A w gondoli synek spał jako noworodek w domu bo jest przytulna i ma funkcje kolyski. Jak chcesz cos konkretnie wiedziec - pytaj. Synek ma teraz 4 mce i w cieple dni woze go w foteliku creatis przyczepionym do stelaza high trek bo wtedy moze ogladac swiat, a w gondoli juz sie łobuz denerwuje - ale to kwestia charakterku malenstwa :)W kazdym razie synek nie nalezy do drobinek a w gondoli sie jeszce spokojnie miesci - bo nie raz czytalam na tym forum ze taka mala gondola to katastrofa :) Dla mnie katastrofą są wózki w stylu roan - wielkie ciężkie kloce , ale to tylko moja subiektywna opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
adusia8484 Re: bebe confort high treck 01.04.08, 08:48 Jaki macie kolorek wózka??? Odpowiedz Link Zgłoś
aga8382 Re: bebe confort high treck 01.04.08, 22:51 Mamy bb blue spacerówke i gondole (granatowy z wstawkami w blekitna kratke) a fotelik square abbys (taki jeansowy). W tym roku na stronie internetowej nie ma juz tego koloru. Ale bardzo podoba mi sie optic chocolate - teraz bym ten wziela. Odpowiedz Link Zgłoś