mama-30 06.04.08, 10:30 Dziewczyny, za ile można kupić używany Maclaren MX3 z gondolą? W sklepie kosztuje ponad 1600 zł... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aggussia Re: MX3 - za ile używany 06.04.08, 12:41 Nie wiem skąd jesteś, ale we Wrocławiu można nowy komplet kupić za ok. 1100-1200 zł. Nie wiem dokładnie ile kosztuje gondolka, ale sama spacerówka ok. 650 zł. W takim razie za używany zestaw nie dała bym więcej niż 700-800 zł. To jeszcze zależy w jakim stanie jest wózek... Odpowiedz Link Zgłoś
mama-30 Re: MX3 - za ile używany 06.04.08, 18:52 Mieszkam w Trojmieście i jestem zaskoczona ceną, którą podajesz. Przeglądałam sklepy internetowe i allegro i wszędzie zestaw kosztuje ok 1600 zł.... Odpowiedz Link Zgłoś
aggussia Re: MX3 - za ile używany 06.04.08, 21:07 Wiem, że to zaskakujące, bo sama byłam zdziwiona, że w stacjonarnym sklepie cena identycznego wózka jest o tyle (!) niższa w porównaniu ze sklepami internetowymi czy allegro. Ja kupowałam samą spacerówkę mx3 i po rabacie kosztowała niecałe 650 zł. W tym sklepie 5% rabat dają zawsze przy zakupach powyżej 200 zł. Co do gondoli, to nie wiem dokładnie, jaka jest cena, bo się niż nie interesowałam, ale bez problemu mogę się dowiedzieć, jeśli chcesz. Zakładając, że ok 500-600 zł (choć może mniej?), to i tak komplet kosztowałby ok. 1200 zł. To zdecydowanie mniej niż 1600 zł! Najlepiej gdyby ktoś znajomy przy okazji wizyty we Wrocławiu kupił Ci ten wózek, bo cena jest na prawdę atrakcyjna. Specjalnie jechać z Trójmiasta to pewnie by Ci się nie chciało, szczególnie że taka podróż trochę kosztuje. Ewentualnie jeśli ktoś z rodziny, albo znajomy mieszka we Wrocławiu, to mógłby Ci kupić i przesłać kurierem. Fajnie mieć jednak nowy wózek, jeśli cena jest atrakcyjna... :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
karmma Re: MX3 - za ile używany 06.04.08, 21:56 A ktory to sklep daje taki fajny rabat?pytam bo czesto jestem we Wroclawiu. Odpowiedz Link Zgłoś
moreliax Re: MX3 - za ile używany 06.04.08, 21:56 Witam, a czy mogłabyś podać namiary na ten sklep? To bardzo interesujące co piszesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
aggussia Re: MX3 - za ile używany 06.04.08, 22:20 Ten fajny sklep :) to ASKOT. We Wrocławiu są dwa - na ul.Sztabowej i na ul.Św.Jerzego. Maclareny sprzedają akurat na Św.Jerzego i tam kupiłam (i wymieniłam potem) swojego mx3. Jest jeszcze ASKOT w Legnicy, ale tego sklepu nie znam i nie wiem co oferują. Do wrocławskich sklepów można się spokojnie dodzwonić i pogadać z "panami od wózków". Sama często dzwoniłam. Podaję namiary: askot.pl/index.php?n=kat&k=5 pzdr :) ps. Nie jestem właścicielką sklepu, żeby mnie tu zaraz nikt nie posądzał o nie wiadomo co.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aggussia Re: MX3 - za ile używany 07.04.08, 09:03 Jeszcze w kwestii rabatu... To jest tak, że jak się robi zakupy powyżej 200 zł, to dostaje się kartę rabatową 5%, z której można korzystać we wszystkich Askotach przy zakupie wszystkiego oprócz jedzenia i pieluch. I teoretycznie powinno się z tej karty korzystać dopiero przy następnych zakupach. W praktyce rabat dają już na te pierwsze duże zakupy typu mebelki czy wózek właśnie :) Warto tylko o tym przypomnieć sprzedawcy. I jeśli ktoś z Was będzie tam dzwonił w sprawie tego wózka, to może lepiej nie pytać dlaczego jest taki tani, bo jeszcze zaraz cenę podniosą ;p Tak sobie teraz pomyślałam... Odpowiedz Link Zgłoś