Dodaj do ulubionych

TREECO-EmJot

19.04.08, 15:59
Ma ktoś może taki wózeczek? Podpowiedzcie czy warto, mnie głónie
mała waga kusi ale niestety nie mam możłiwości obejrzenia go na
żywo......jak wogóle wózki tej firmy się sprawują?
www.allegro.pl/item347308250_treeco_gleboko_spacerowy_3_gratisy_promocja_.html
Obserwuj wątek
    • slonko1335 Re: TREECO-EmJot 20.04.08, 15:33
      Podnoszę
      • roksanaa22 Re: TREECO-EmJot 20.04.08, 16:45
        Bardzo fajny wózek.Ale użytkowniczek raczej tu nie znajdziesz:)
    • marta2202 Re: TREECO-EmJot 20.04.08, 18:12
      Wózeczek całkiem fajny ale mnie odstraszają przednie pojedyncze
      koła, miłam takie w Coneco V3 i wózek stawał dęba na nierówności ale
      w tym przypadku wcale tak nie musi być:)
      A i jeszcze wydaje mi się na zdjęciach tak to wygląda że gondolka od
      strony główki jest pochylona w dół, ale to może tylko na zdjęciach.
      • karolinka251 ja mam ale starszą wersję 20.04.08, 18:21
        gongolka super duża wygodna mam pompowane pojedyńcze koła i super
        się sprawdza :-)
        • mamachlopca1 Re: ja mam ale starszą wersję 20.04.08, 18:46
          tez pytalam o ten wozek-fakt, chyba za tani i za zwykly;)czy te
          przednie kolka tez masz pompowane?czym sie starsza wersja roznila?bo
          moze gdzies chociaz starsza widzialam na ulicy;)
      • kornnella Re: TREECO-EmJot 20.04.08, 19:24
        "wózek stawał dęba na nierówności" tez tak miałam ale wydawało mi sie ze to
        kwestia zbyt małego rozstawu i odległości kół przednich i tylnich. Strasznie
        utrudnia to jazde zwłaszcza pokonywanie dziur-odstepów miedzy chodnikiem a ulica.
    • karolinka251 mój ma 4 koła duże 21.04.08, 17:53
      pompowane na paskach to fakt jest zwykły ale dla mnie bardzo wygodny
      no i nowy kosztował tylko 250zł
      • siwa_26_26 Re: mój ma 4 koła duże 23.06.08, 12:48
        Ja wózeczek widziałam na żywo - i sama chciałam go kupić.
        Jest super - i cena przystępna. U mnie tylko problem jest taki , że spodziewam
        się córeczki i bardzo chciałam ten czarno - biały w kwiaty - niestety mąż na
        czarny wózek nie chce się zgodzić (a mi akurat ten kolor najbardziej przypadł do
        gustu) .
        • siwa_26_26 Re: kupiłam Treeco!!! 01.07.08, 07:32

W sobotę kupiłam wózeczek treeco - kolor seledynowy.
          Jest super - skręca się łatwo - nawet w miejscu, wszystkie bajery ( regulacja
          podnóżka, oparcia, hamulce) - działają bez zarzutu!!!
          Gorąco polecam!!!
          • kari34 Re: kupiłam Treeco!!! 01.07.08, 08:29
            Brawo! Czyli jednak nie Tako? Napisz mi jak sprawują się kółka w tym wózeczku.
            Czy dobrze sobie radzą na nierównych nawierzchniach? Ja od domu do drogi mam
            kawałek takiej bitej, kamienistej drogi i boję się że bez pompowanych ani rusz.
            Dalej mam mega dylemat, który wózek wybrać. Z tego co czytałam to treeco ma
            chyba dłuższą gondolkę od Tako? Napisz coś jakbyś mogła, z góry dziękuję :-)
            • siwa_26_26 Re: kupiłam Treeco!!! 01.07.08, 20:44
              Ja niestety wózka jeszcze nie użytkuję - i do września nie będę....
              Ale tak w domu - sprawuje się super - testowaliśmy cały wieczór w dniu zakupu.
              Koła są na amortyzatorach - i sporo tej gumy jest nalane, więc wydaje mi się, że
              nie powinno być problemu na nierównych nawierzchniach.
              Co do gondoli- to jest długa i dość szeroka. Ja bardzo na to patrzyłam, bo
              termin mam na koniec września - więc dzidzi będzie jeździć w kombinezonie.
              Mam nadzieję, że do marca spokojnie się zmieści...
              • maya151 Re: kupiłam Treeco!!! 20.07.08, 19:21
                Witam!
                Ja też zastanawiam się nad kupnem tego wózeczka.Mam pytanko o
                wymiary gondolki. W opisach na Allegro podają 80x30 cm. Nie wiem,
                czy to nie pomyłka. Piszecie, że gondolka szeroka, według mnie 30 cm
                to malutko.
          • sliwka80 Re: kupiłam Treeco!!! 28.09.08, 00:20
            siwa_26_26 no i jak tam wozeczek...??
            Uzywasz juz?
            Jeśli tak, to napisz, jak się sprawuje:)
            Pozdrawiam
            sliwka80
          • beti092 Re: kupiłam Treeco!!! 28.01.09, 11:25
            hej siwa,pisałas ze masz wozek trecco,domyslam sie ze juz go używasz,napisz jak sie sprawdza
            • olazur Re: kupiłam Treeco!!! 13.02.09, 18:20
              mnie tez interesuje opinia na temat tego wózka.
              • kasia_pg Re: kupiłam Treeco!!! 16.02.09, 14:18
                Oglądałam dzisiaj ten wózeczek na żywo. Bardzo nam się spodobał.Widziałam
                wcześniej kilka innych podobnych wózków, ale ten rewelacja, faktycznie
                lekki,wygląda na solidny,i chyba jesteśmy zdecydowani, tylko co do koloru musimy
                jeszcze pomyśleć ;)
                • lenka.i.maja Re: kupiłam Treeco!!! 16.02.09, 22:19
                  Cześć, dziewczyny! Ja mam ten wózek. Używam go już 8 miesięcy i super się
                  sprawdza. Duża i wygodna gondolka służy nam do dziś (córa ma już 80 cm, ale
                  jeszcze się mieści), świetnie się prowadzi, ma potrzebne akcesoria (torba,
                  pokrowiec). Spacerówka też się nieźle prezentuje, ale wypróbuję ją dopiero
                  wiosną :)Jedyny minus tego wózka to brak amortyzacji w tych dwu małych kółkach
                  przednich i na nierównościach troszkę trzęsie głowiną dzieciaczka... Raczej jest
                  to pojazd miejski, na polne drogi średnio się nadaje. Ale polecam, ja jestem
                  bardzo zadowolona.
                  • elle2006 Re: kupiłam Treeco!!! 02.03.09, 17:15
                    Ten wózek jest beznadziejny, gondola jeszcze ujdzie ale spacerówka to porażka. W
                    ogóle zero amortyzacji,trzęsie dzieckiem jak jasny gwint.
                    Moja córka jeździ w spacerówce od 5 miesiąca bo z gondoli szybko wyrosła. W
                    spacerówce jak ubrana jest w kurtę jest ciasno !!! Koszyk umieszczony jest za
                    nisko, teraz przy spacerówce rozłożonej na płasko nie mogę nic do niego włożyć.
                    Dodatkowo samo siedzisko spacerówki jest jakieś takie mało stabilne :///

Nie jestem zadowolona i żałuję, że zdecydowałam się na ten wózek ... teraz czeka
                    mnie kolejny wydatek :((
                    • epreis Re: kupiłam Treeco!!! 04.04.09, 22:03
                      a ja jestem BARDZO zadowolona, na tyle- że myśł o kupnie spacerówki to fanaberia
                      miałam kilka różnych wózków, więc już wiem, że idealnego nie ma.
                      ale ten ma wyjątkowo mało minusów- największy?słabe hamulce-popsułam 1wszego dnia :D

córka w spacerówce jeździ od 6 miesiąca, w gondolce pojeźdizłaby dłużej gdybym zgodnie z instrukcją wyściółke wyprała ręcznie a nie z lenistwa- w pralce, skurczyła się.
                      spacerówka tyłem do kierunku jazdy nie sprawdza się:po 1-brak dostępu do koszyka, po 2, wózek jest okropnie cięzki.
                      ale spacerówka położona przodem do kierunku jazdy sprawia, ze wózek..sam jedzie.
                      wkurza mnie też budka, wolałabym żeby materiał był szczepiony z oparciem, a tak przez to "zwisanie" cięzej do koszyka coś włożyć i wyjąć,
                      amortyzacja na tylnych kółkach jest świetna, na przednich nie ma wcale- ale to wiadomo.
                      jak oczekujesz super amortyzacji kup roana,bartatinę lub cokolwiek innego z 4 wielkimi pompowanymi kółkami...
                      • skidi Re: kupiłam Treeco!!! 08.07.09, 23:18
                        Witajcie
                        mam ten wózek, moje dziecko jeździ w nim dobry rok /na początku do ok 5-6 m-ca w
                        gondoli, potem już spacerówka do dziś/.Generalnie jestem z niego
                        zadowolona.Trochę waży-12kg.
                        Myślę o kupnie czegoś lżejszego jedynie ze względu na to, że mieszkam na 4
                        piętrze bez windy i trzeba wózek znosić i wynosić.Gdybym nisko mieszkała to nie
                        myślałabym o kupnie innego.
                        Hamulce faktycznie słabe, może nie do końca.Już 2 razy wymienialiśmy, pierwszy
                        raz po 2 miesiącach użytkowania, drugi - po następnych dwóch, ale od tego czasu
                        jeszcze nie.Tajemnica tkwi w szczególe, a mianowicie nasmarowaliśmy za drugim
                        razem i jeździ dłużej bez wymiany.
                        Gondola jest nawet duża, do tego osłona na nogi do zapinania.
                        Spacerówka też na osobną osłonę.
                        Jest folia przeciwdeszczowa pasująca i do gondoli i do spacerówki.
                        Jest siateczka na owady - do gondoli wiem że pasuje, do spacerówki nie próbowałam.
                        Kosz jest dość nisko, nawet duży.
                        Torba na różne rzeczy.
                        Można też dokupić na początek nosidełko do niego.
                        Dobrze się prowadzi ten wózek,manewruje nim,amortyzacja na tylne koła,przednie
                        skrętne 360st lub z blokadą.
                        Dużo by pisać.Jakby ktoś chciał fotki wózka to mogę na maila przesłać.Lub jakieś
                        jeszcze pytania to piszcie.
    • slodka79 Re: TREECO-EmJot 19.07.09, 22:20
      I ja jestem szczęśliwą posiadaczką tego wózeczka. Użytkuje go od
      prawie 9 miesięcy i jestem BARDZOOOO zadowolona. Ale mam ten sam
      problem co przedmówczyni 4 piętro i brak windy:(((Niestety synek
      rośnie i jest coraz cięższy wiec powoli zaczynam rozglądać się za
      czymś lekkim ale to i tak dopiero jak mały skończy roczek. Gdyby nie
      te przeszkody na pewno niemyślałabym o zmianie na inny. A mam jako
      takie doświadczenie bo jestem potrójną mamusią i kilka wózków już
      przetestowałam:))))
      Jak macie jakieś pytania piszcie śmiało:
      magda_bonka@op.pl
      • epreis Re: TREECO-EmJot 19.07.09, 23:58
        ja też mieszkam na 4 piętrze bez windy- trzymałam wózek w piwnicy ;)

myślę, że w kategorii wózków wielofunkcyjnych i tak on nalezy do tych lżejszych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka