kasienka_84 18.05.08, 21:08 chciałam wózek w tym kolorze, ale bardzo ciekawi mnie ten kolor w realu, czy ktoś ma? jaki on jest, bardzo prosze o fotki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa.b26 Re: kolor chicco HAWAII 19.05.08, 10:57 też jestem ciekawa jak wygląda, ostatnio pojawiły sie na allegro ale tylko CT.04 a szkoda że mie Multiway Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka_84 Re: kolor chicco HAWAII 19.05.08, 13:37 no właśnie zamierzam kupić tego na allegro, cena jes bardzo przystępna, razem z barierką jest. Ten kolor wygląda na taki akurat na lato, miałam kupić multiwaya ze względu na wyższe rączki, ale teraz znowy mam dylemat:-000 Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: kolor chicco HAWAII 23.05.08, 13:00 To dosc stara tapicerka. Na fotelikach byla juz w 2006 roku. blekit jest bardzo jasny. Chcialam kupic taki foteli kdla corki, ale po obejrzeniu w realu zrezygnowalam, bo strasznie moze sie brudzic. Ale kwiatki sa naprawde ladne. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka_84 Re: kolor chicco HAWAII 23.05.08, 21:34 wiele osób mi odradza te kwiatki dla chłopca Odpowiedz Link Zgłoś
asiastach Re: kolor chicco HAWAII 23.05.08, 21:53 Ja mialam (właściwie mam )dla synka taki zielono - czarny chyba discavery a teraz coreczce kupie wlasnie ten Hawaii strasznie mi sie spodobal :) w sumie to juz nie ma duzego wyboru :( zloty jest beznadziejny a ten mahnatan smutny. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: kolor chicco HAWAII 24.05.08, 01:39 E tam. Jesli Ci sie podoba to kupuj i olej co ludzie mowia. Sa na tym forum matki, ktore woza synow w rozowych wozkach, wiec te kwiatki przy tym to idealny wybor :) Moja corka jezdzii i chodzi ubrana w ponurosci, wiec regularnie jest za chlopca brana. Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: kolor chicco HAWAII 23.05.08, 21:52 Ten błękitny jest bardzo jasny, blady. Bardzo niepraktyczny. A kwiatki dla chłopca to, rzeczywiście, chyba nie najlepszy pomysł ;) Odpowiedz Link Zgłoś