arekata 23.05.08, 11:52 Zastanawiam się nad kupnem tej spacerówki. Maciuś ma prawie 8 m-cy, jeszcze nie siedzi. Proszę o opinie. Wady i zalety. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olus-ia80 Re: Co sądzicie o spacerówce Chicco For me 23.05.08, 14:26 Witaj jezeli chcesz kupic ta spacerowke to idz do sklepu i ja dobrze obejrzyj ja mam chicco ct01 trio i chcialam zamienic i ciesze sie ze tego nie zrobilam obejrzalam go sobie dokladnie w sklepie i stwierdzilam ze moj jest wykonany o 100 razy lepiej ni for me ma lepszy material spacerowka ct01 kosztuje juz 550 zl a for 850 zl za ta cene kupisz naprawde fajna spacerowke i jak chcesz kupic wozek najpierw go obejrzj i wez ze soba synka pozdrawiam i zycze trafnego wyboru ja polecam swoj jestem mega zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
vi-23 Re: Co sądzicie o spacerówce Chicco For me 23.05.08, 21:33 a gdzie mozna kupic sama spacerowke ct 01?????? bo ja pytalam sie w kilku sklepach i powiedziano mi ze nie sprzedaja juz samych spacerowek tylko w komplecie a mi gondola nie jest wogole potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś