agusia017 10.06.08, 14:58 Witam Bardzo proszę o opinie na temat tego wózka.Jakie wady i zalety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balbina112 Re: CHICCO TRIO FOR ME-opiniePILNE 10.06.08, 15:13 witam, również chciałąm kupić ten wóżek- pojechał do sklepu z zamirem dokonania zakupu, gdyz bardzo mnie nteresowała fakt i z rozklada siena plasko i dziecko 4 mc moge wozic przeodem do mnie neistety to tylko hasla rekalmoawe, ktore okazaly sie prawda- tylko nikt neidodal ze ten wozek sie telepie na kazda strone, nie ma ZADNEJ amortyzacji, jest chwiejny, latwo sie nim prowadzi ale tylko po podlodze sklepowej wlozylam tam mojego szkraba i bylismy rozczarowani :( na dodatek ten lacznik raczek to jakas totalna tandeta- zwykly plastki kotry przy kilkunastu uzyciach sie rozsypuje buuu nawet sprzedawczyni z chicco nie potrafila go zareklamowac- podsumowla - to zwykla parasolka tyle ze mozna wozic malego przodem do siebie i tyle w rezultacie kupilismy Inglesine Zippy - z duzymi kolami jak na parasolki i ze swietna amortyzacja- jezdze nim po lesie i jest ok ale moja maluch nie lubi takeij monotonnej jazdy i uwielbia jezdzic po wertepach- wczesneijszy wozek na kolach pompowanych tez byl ok ale cholernei ciezki a maly wyrosl z godnoli a do spacerowk ikublekowej za wczesnei bylo zeby go posadzic :( jak cchesz dobra parasolke to na prawde sprawdz sobie ta inglesine lub inne modele. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia017 Re: CHICCO TRIO FOR ME-opiniePILNE 10.06.08, 15:21 Chciałam kupić cały zestaw gondola ,spacerówka i fotelik.Czy ktoś może coś powiedzieć o tym wózku? Odpowiedz Link Zgłoś