Dodaj do ulubionych

zawieszenie w emaljunga smart duo combi.

25.06.08, 17:14
Dziewczyny-te co mają ten wózeczek-odpowiedzcie mi na jedno pytanie.Czy Wasze
wózki z przodu (tam gdzie jest rączką) są nieco niżej a z drugiej strony-tam
gdzie na przykład buda gondoli-wyżej?My kupiliśmy wózek używany i nie wiem czy
to normalne-bo tak działa właśnie amortyzacja, czy to jest wada.Siedzimy z
mężem jak te dwa łosie i się zastanawiamy....chociaż chyba i tak teraz to
troche za późno na jakiekolwiek reklamacje u sprzedawcy:/Dodam że obecnie mamy
zamontowaną gondolke i przy niej to zauwazyliśmy.
Obserwuj wątek
    • madzix88 Re: zawieszenie w emaljunga smart duo combi. 25.06.08, 22:11
      U mnie bylo tak samo. Po włożeniu dziecka 'prostuje się' :)
      • bullatko Re: zawieszenie w emaljunga smart duo combi. 26.06.08, 07:19
        Dziękuje bardzooooooo:)Od razu mi lepiej-używany czy nie ale sporo kosztował
        więc jak by mi się rozsypał w pierwszym miesiącu używania to bym chyba się
        popłakała normalnie;)Pozdrowienia:)
        • malgosiaw32 Re: zawieszenie w emaljunga smart duo combi. 26.06.08, 10:30
          Mam teraz zamontowaną spacerówkę i przyznam że nie widzę różnicy, nie pamiętam
          jak było przy gondoli
        • malgosiaw32 Do bullatko 26.06.08, 10:31

Czy możesz zdradzić ile zapłaciłaś za wózek i ilu letni?
          • bullatko Re: Do bullatko 26.06.08, 10:49
            Nie no pewnie:)Wózek jest z 2006 roku, używany przez jedno dziecko.Gondola
            prawie wogóle nie zniszczona a spacerówka nowa (nie używana), do tego fotelik
            maxi-cosi z nowym śpiworkiem, adapter do fotelika + gadżety typu torba,
            parasolka, moskitiera, folia przeciwdeszczowa itp itd-niecałe 1700 zł.Nie wiem
            czy to dużo czy mało szczerze mówiąc za uzywany wózio.Fakt że stan jest
            idealny.Póki co jestem zadowolona:)
            • czirpa Moim zdaniem sporo 26.06.08, 13:34
              Ja uważam, że to sporo. Za taki zestaw dałabym maksymalnie 1500 zł. Było nie
              było wózek jest UŻYWANY i już pewnie po 2 letniej gwarancji.
              • bullatko Re: Moim zdaniem sporo 26.06.08, 15:10
                Z tymi cenami to właśnie różnie bywa.Jak czasami wchodze na allegro tak z
                czystej ciekawości to za używaną emmaljunge smart duo combi-gondola+spacerówka
                chcą nawet 1400 więc wtedy mi się wydaje że nie przepłaciłam:)nawet jak ta
                gwarancja jeszcze jest to wózki emmaljunga są niezawodne i co ona mi daje-tylko
                cena podbija;)ale czasami fakt że mam nerwy bo raz na jakiś czas można za 1000
                zł kupić w super stanie przy czym tez bez fotelika i adaptera.
                • kanka9 Re: Moim zdaniem sporo 27.06.08, 20:50
                  A nam sie udało kupić emma smart z 2007r po jednym dziecku za 700zł
                  do tego adapter do maxi cosi bez fotelika. I naprawdę wygląda super
                  zadbany i nie zniszczony
                  • bullatko Re: Moim zdaniem sporo 28.06.08, 09:32
                    Nie no naprawde super wam sie udało:)My się troche z mężem pospieszylismy ale
                    cóż nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem zwłaszcza ze połowe dokładała babcia;)
                    • kanka9 Re: Moim zdaniem sporo 28.06.08, 10:05
                      My też bylismy przygotowani na większą kwotę bo jak by nie patrzec
                      ale emmy trzymają cenę. No ale się udało ;-). Jak mozna było nie
                      kupic ;-)
                      • bullatko Re: Moim zdaniem sporo 28.06.08, 10:21
                        Powiem Ci że naprawde kupiliście okazyjnie!!!Jak obserwuje aukcje na allegro to
                        poniżej 1000 zł używane emmy nie schodzą.Takie jak Wy kupiiliście to są po
                        1300-1400 (bez adaptera i fotelika).Ale taka okazja jak Wasza to się chyba
                        trafia baaaardzo rzadko:)Na szczęście moja tez jest w stanie idealnym-właściwie
                        tylko stelaż i fotelik był używany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka