maja285 05.07.08, 21:28 witajcie, mam Emmaljungę Smart, dziś chcę ją wyprać ale mam problem ze ściągnięciem materiału z gondoli, nie chodzi mi o to co wyścciela środek, tylko to co na zewnątrz, czy to da się wogóle zdjąć???/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paniwaz Re: Emmaljunga-pranie-obicie z gondoli i problem 05.07.08, 22:59 Nie da się. Musisz uprać gondolę w całości. Ja uprałam ją miękką gąbką i w gorący dzień wyschła w godzinę. Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś
bullatko Re: Emmaljunga-pranie-obicie z gondoli i problem 06.07.08, 09:56 A doradźcie mi dziewczyny jak uprałyście bude???ja próbowałam gąbeczką ale w wewnątrz się zacieki porobiły:/ Odpowiedz Link Zgłoś
paniwaz Re: Emmaljunga-pranie-obicie z gondoli i problem 07.07.08, 00:26 Chyba tylko bardzo gorący dzień i ostre słońce może dać szanse na upranie budki bez zacieków, bo niestety budki też nie można rozłożyć na czynniki pierwsze. Jeżeli mnie udało się z gondolą, to i ty dasz rade budzie. Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Emmaljunga-pranie-obicie z gondoli i problem 07.07.08, 09:15 ja bym zamoczyła całą budę i prała szczoteczką. tylko nie jakąś ostrą - raczej z miękkim włosiem. Potem płukałabym długo prysznicem. Jeśli dobrze spłukasz to nie powinno byc zacieków. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś