karolinamaz1982 17.07.08, 19:00 witam rodze we wrzesniu zalezy mi na kupnie funkcjonalnego wozka głebokiego ale z obszerna gondola bo jak dotychczas to wydaje mi sie ze wszystkie sa zbyt małe by dziecko przetrwało w nich cała zime... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: POLECI KTOS SWIETNMY GŁEBOKI WOZEK...NA CAŁA 17.07.08, 19:18 Polecam Roan Marita lub Mikado ox-ford. Na 100% bądziesz zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
jola1-7 Re: POLECI KTOS SWIETNMY GŁEBOKI WOZEK...NA CAŁA 17.07.08, 19:56 Polecam ROAN-MARITA,świetny wózek i bardzo wygodny dla dziecka.Cena też przystępna.Na zimę ma dodatkowo śpiworek na zameczki w kolorze wózeczka(sama taki miałam,nie trzeba kocyków-bardzo dobrze tez zrobiony spód wózeczka(chodzi o kręgosłup dziecka).Najlepiej wejdż na stronę producenta i sama oceń(www.roan.pl).Możesz kupić samą gondolę lub ze spacerówką,również bardzo wygodna.Wózek świetnie się prowadzi,ma pompowane koła więc dziecko nie czuje żadnych podbić.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rubi88 Re: POLECI KTOS SWIETNMY GŁEBOKI WOZEK...NA CAŁA 17.07.08, 20:55 A do ajkiej ceny??? Super wózki to Emmaljungi, najtańszy model to Smart Duo Combi, przewaga Emmy na d roanami itp. to wyważenie wózka, które jest bardzo wazne. Odpowiedz Link Zgłoś
kalipowa Re: POLECI KTOS SWIETNMY GŁEBOKI WOZEK...NA CAŁA 17.07.08, 21:16 a moj synek przejezdzil 8 miesiecy w gondoli Bebecar Vector. Gondola jest bardzo obszerna i ma podnoszone dno (az do siedzenia) tak wiec jak dziecko jest juz starsze to mozna lekkko podniesc, zeby widzialo otoczenie a jednoczesnie jest gwarancja, ze bedzie cieplo. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ewajk1 Re: POLECI KTOS SWIETNMY GŁEBOKI WOZEK...NA CAŁA 17.07.08, 21:28 A ja polecam Jedo Bartatine na paskach, duza gondola z unoszonym dnem, swietna amortyzacja i łatwe prowadzenie nawet jedna reka bez wzgledu na ciezar dziecka. Kupilam bo za trzy tygodnie mam miec nowa pocieche i tez chce jezdzic cala zime w gondoli. Na razie wyprobowalam na starszym dziecku spacerowke (15 m-cy, ok 11kg) i jezdzi sie super, dluga spacerowka wiec dziecko wygodnie spi. A i cena przystepna 870 zł w sklepie Mama i ja. Roan gorzej sie prowadzi i jest mniej miekki, za to estetyczniejszy, ale mi zalezy na funkcjonalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_marecka Re: POLECI KTOS SWIETNMY GŁEBOKI WOZEK...NA CAŁA 17.07.08, 21:38 W pełni polecam Emmaljunga. Głęboki jest naprawdę super - duża gondolka. Mój synek jest naprawdę duzy i jeździł w nim ponad 6 m- cy. Mimo że wygląda na duży, to mieścił się w naszej malutkiej windzie bo można go "złamać w pół". Natomiast ze spacerówki która była w komplecie już nie byłam zadowolona, więc nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: POLECI KTOS SWIETNMY GŁEBOKI WOZEK...NA CAŁA 17.07.08, 22:36 moj styczniak urodzil sie w 2007 Bartatina Jedo przejezdzila cala zime, najpierw z gondola, potem spacerowka i wakacje nad jeziorem w lesie-super amortyzatory!! Odpowiedz Link Zgłoś
penellopa Re: POLECI KTOS SWIETNMY GŁEBOKI WOZEK...NA CAŁA 17.07.08, 22:39 ja też rodziłam we wrześniu i dlatego zdecydowalimy się na jedo bartatinę - duża gondola, łatwe prowadzenie, amortyzatory, itp. Szczerze polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
evezu Re: POLECI KTOS SWIETNMY GŁEBOKI WOZEK...NA CAŁA 18.07.08, 09:03 moja też w Roanie jeździła od września do maja Odpowiedz Link Zgłoś
bullatko Re: POLECI KTOS SWIETNMY GŁEBOKI WOZEK...NA CAŁA 19.07.08, 07:35 Przepraszam a moge się dowiedzieć jak łamiesz "wózek w pół".Też mam emmaljunge i małą winde-co prawda jeszcze nie przymierzałam się z wózkiem do windy bo ciagle oczekuje dzidziusia ale dobrze wiedzieć za wczasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
komona Re: POLECI KTOS SWIETNMY GŁEBOKI WOZEK...NA CAŁA 18.07.08, 23:43 Kochana - ROAN MARITA i nic innego !!! Tak wspaniałego wózka nigdy nie prowadziłam !!! a próbowałam ich trochę... Prowadzi się leciusieńko, naprawdę, amortyzacja jest fantastyczna, dzidzia po rpostu płynie - ja urodziłam pod koniec czerwca i w gondoli mały jeździł do stycznia, potem założyłam spacerókę - też dużą i komfortową, bo mały chciał już wszyyyyyyyystko widzieć :) Małemu było wygodnie, cieplutko i zdrowo :). Polecam ze szczerego serca. Wózek jest bardzo fajny i ma równie dobrą cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Moon babywelt:) 19.07.08, 00:40 Trzy albo czterokołowy:) Koniecznie S, a nie T. Gondola ogromna, jedna z najwięszych na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra.ochman Re: Moon babywelt:) 19.07.08, 17:09 Ja tez polecam Bartatine. Moim zdaniem lepiej sie prowadzi niz Roana Marite. Cena bardzo przystepna, duza gondola, wygodna spacerowka, adaptery do bezpiecznych fotelikow (maxi cosi i roemer), jedyna wada moim zdaniem jest niezbyt fajny koszyk na zakupy i torba. Zycze udanego wyboru! Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Moon babywelt:) 20.07.08, 07:36 chyba wszystkie już były wymienione: - Emmaljunga Smart Duo Combi lub Edge Duo Combi - Roan Marita - Jedo Bartatina - Mikado Oxford - Bebecar - obojętnie jaki model, wszystkie mają duże gondole. Jeśli cena jest dla Ciebie przystępna to zdecyduj się na Emmaljungę. Najtańszy Smart kosztuje 1800 ze śpiworem i torbą. Polskie wózki sa jak najbardziej dobre ale jednak w niczym Emmy nie pobiją. A jakość Emmajlungi i jej niezawodność chyba nie ma sobie równych... Odpowiedz Link Zgłoś
kubusiowa-puchatkowa Re: POLECI KTOS SWIETNMY GŁEBOKI WOZEK...NA CAŁA 20.07.08, 14:27 Ja rodzę na koniec sierpnia lub początek września i też miałam ten problem co Ty. Oglądałam wszystkie wymienione w tym wątku wózki w sklepie i je prowadziła. Uważam, że bezkonkurencyjnie wygrała emmaljunga i taki własnie kupję, a dokładnie smart duo combi. Jest droższy od mikado, bartatiny czy marity, ale jakościowo odbiega bardzo. Serdecznie polecam. Ewentualnie można na allegro kupić używany. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinamaz1982 Re: POLECI KTOS SWIETNMY GŁEBOKI WOZEK...NA CAŁA 20.07.08, 17:39 dziekuje serdecznie za wszystkie rady Odpowiedz Link Zgłoś