flicek 17.07.08, 19:24 Czy któraś z was też tak miała? Pruje mi się w miejscu, gdzie moje dziecię ma teraz nóżki, gdzie jest ta guma. Można to reklamowac? Wózek ma kilka miesięcy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylki Re: pruje mi się Buggster 18.07.08, 22:23 z tego co wiem, to jednej z dziewczyn się to pruło. Ja bym reklamowała i nie zwazała na to czy można czy nie. Jak dla mnie to lekka przesada, żeby tak szybko się materiał/szew pruł. Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: pruje mi się Buggster 18.07.08, 22:34 Mialam juz piec roznych buggsterow i w zadnym tak sie nie robilo. Ale wiem, ze w quinny zappie sie tak zdarza, a to podobna konstrukcja tego elementu. Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: pruje mi się Buggster 19.07.08, 20:57 mnie się pruje. Nie reklamowałam jeszcze, mam 2 lata gwarancji, wózek był kupiony w sierpniu 2007. Nie przeszkadza mi to bardzo, ale myslę, ze zareklamuje w przyszłym roku. Nietety w moim przypadku musze wysłac wózek do Niemiec, a to wiadomo, ze są koszty. Odpowiedz Link Zgłoś
sonka3 Re: pruje mi się Buggster 24.07.08, 12:12 Przyglądnęłam się iiiii u mnie też zaczyna się coś dziać:( Odpowiedz Link Zgłoś
flicek Re: pruje mi się Buggster 24.07.08, 13:06 Będę dzwoni do Malutka, ale na razie szefa nie ma... Najgorsze jest to że jak zareklamuję, to pewnie nie będę miec wózka przez kilka tygodni :( Odpowiedz Link Zgłoś
sonka3 Re: pruje mi się Buggster 24.07.08, 13:20 u mnie to na tym gumowanym materiale gdzie nóżki, szczególnie w ugięciu wózka, narazie jakby na wierzchu czy u was też tam i wygląda jakby miała się zrobić dziura? (kupiony w 04.08) Odpowiedz Link Zgłoś
sonka3 Re: pruje mi się Buggster 24.07.08, 13:26 a czy od słońca wyblakła wam budka:(? Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: pruje mi się Buggster 24.07.08, 13:39 Mi się nie pruje, budka też nie wyblakła (mam czerwony), kupowałam pod koniec marca 2008. Odpowiedz Link Zgłoś
flicek Re: pruje mi się Buggster 24.07.08, 21:58 Budkę rzadko rozkładam, nie wyblakła. Ale jak ją uprac - powie ktoś? Bo porozlewało mi się tam trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki budke wsadzałam do pralki 25.07.08, 17:20 nie było problemu z wsadzeniem, ale to była taka od góry ładnowana. Czy teraz mi sie zmieści, to pojęcia nie mam, ale prać ją będę dziś bądź jutro to się okaże. Odpowiedz Link Zgłoś