my_valenciana 23.08.08, 23:59 Kupię adapter emmaljunga do fotelika maxi-cosi - taki, który będzie pasował do nowych modeli emmaljungi city cerox360. Na "klik". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstrabiedronka Re: Kupię adapter emmaljunga do maxi-cosi 24.08.08, 00:01 obawiam się, że takie nie były już produkowane - przynajmniej tak mnie poinformowała pani w sklepie na Al. Solidarności w warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
my_valenciana Re: Kupię adapter emmaljunga do maxi-cosi 24.08.08, 00:18 To prawda - te, które są teraz produkowane nie pasują już do maxi- cosi, ale poprzednia wersja adapterów - nie ta najstarsza - pasuje do tych modeli emmaljungi, które mają gondolkę na klik - więc myślę, że do city cerox 360 będzie pasował. Chodzi mi o kupno używanego adaptera oczywiście - bo nie liczę, że ktoś ma nieużywany. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka39 Re: Kupię adapter emmaljunga do maxi-cosi 25.08.08, 15:28 mam do was pytanie, jakie foteliki mozna do emmy zamontowac? tylko orginalne, czy moga byc innych firm. Jak innych to jakich?? Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Kupię adapter emmaljunga do maxi-cosi 26.08.08, 20:52 do nowszych modeli to nie jestem pewna - ja w sklepie zrozumiałam, że tylko foteliki Emmaljunga. Ale może coś źle zrozumiałam. Pisząc "nowe modele" mam na myśli te, z nowym systemem mocowania gondoli i siedziska czyli przez tzw. "click-clack". Do wózków ze starym systemem, takim z dwoma metalowymi bolcami po bokach, można było na pewno Maxi-Cosi. Ja mam taki system i mam też adapter do MC. O innych markach nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
marara Re: Kupię adapter emmaljunga do maxi-cosi 22.01.09, 16:59 Szukam adaptera do starej emmaljungi, czy jeszcze go potrzebujesz pstrabiedronko?? Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Kupię adapter emmaljunga do maxi-cosi 22.01.09, 18:42 marara napisała: > Szukam adaptera do starej emmaljungi, czy jeszcze go potrzebujesz > pstrabiedronko?? tak - moja córka ma 3 miesiące. Planujemy jeszcze mieć dzieci, więc raczej się go nie będę pozbywać - przykro mi :) Odpowiedz Link Zgłoś
my-alena Re: Kupię adapter emmaljunga do maxi-cosi 22.01.09, 19:52 Były też adaptery do tych późniejszych emmaljung. Te nowe mocowania są na rynku od 2005 roku, natomiast fotelik emmaljungi chyba od 2006 i przez pierwszy rok na rynku fotelika emmaljungi można było kupić oba adaptery (tj. do MC i FC). Odpowiedz Link Zgłoś
renatasie Re: Kupię adapter emmaljunga do maxi-cosi 20.04.09, 10:13 Witaj, a nie chciałabyś przypadkiem sprzedać tego adaptera? Ja też go pilnie poszukuję, a okazuje się, że odkąd Emmaljunga produkuje swoje własne foteliki, nie produkuje już adapterów. Na allegro też już nie ma, a ja potrzebuję tak na połowę czerwca. Spodziewam się drugiego dziecka i mam wózek Smart Duo Combi i fotelik Maxi Cosi. Brakuje tylko adaptera. Będę wdzięczna za info. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: Kupię adapter emmaljunga do maxi-cosi 27.01.09, 22:05 właśnie znalazłam www.allegro.pl/item539888943_adapter_do_fotelika_maxi_cosi_do_wozka_emmaljunga.html Odpowiedz Link Zgłoś
enyya A ja sprzedam swój 13.02.09, 22:16 wystawiłam na allegro nasz adapter, jakoś nie używałam go, kupiłam a potem leżał, teraz juz mi sie nie przyda, Krzys ma juz 7 miesięcy i jak do tej pory nie używałam to już nie będę, niedługo przejdziemy na nowy fotelik. link do strony: www.allegro.pl/show_item.php?item=556180277 Odpowiedz Link Zgłoś
annovi Re: A ja sprzedam swój 22.06.09, 10:30 Witam, szukam adaptera do starej emmaljungi. Generalnie chetnie kupie: - adapter do starej emaljungi - fotelik 0-13 ktory mozna zainstalowac na tym adapterze - adapter do samochodu zeby wkladac fotelik tylko na "klik" - podstawke do wozka emmaljunga dla starszego dziecka. Czy ktoś ma coś na sprzedaż z tej listy? Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: A ja sprzedam swój 22.06.09, 11:48 pisząc "podstawka" masz na myśli taka deskorolkę do stania? jeśli tak, to polecam Ci nie oryginalną Emmalungi tylko Buggy Board firmy Lascal. Mialam możliwość jeździć i z jedną i z drugą i ta Lascal jest o milion razy lepsza niż oryginalna. Odpowiedz Link Zgłoś
annovi Re: A ja sprzedam swój 23.06.09, 07:54 tak, wlasnie o taka deskorolke mi chodzi - dzieki - zawsze warto sie poradzic tylko gdzie ten wynalazek mozna kupic???? Dodam, ze szukam kogos z Warszawy lub okolic kto ma do odsprzedania cos z listy ktora podalam powyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: A ja sprzedam swój 23.06.09, 09:30 chodzi mi o cos takiego: www.allegro.pl/item658868588_dostawka_do_wozkow_buggy_board_primi_sogni.html uzywanych nie znalazłam ale poluj na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: A ja sprzedam swój 23.06.09, 10:00 Annovi, nie sprzedam Ci swojego, bo używam. Pewnie wiesz, ale na wszelki wypadek Ci napiszę, na starej emmaljundze możesz montować fotelik Roemer. Zarówno fotelik, jak i adapter do wózka bez trudu kupisz w sklepie bez potrzeby polowania na używany. Moja emma jest z 2004 roku, adapter i fotelik do niej kupiłam niedawno i zestaw się sprawdza rewelacyjnie. Jak będziesz zainteresowana to polecę Ci solidny sklep internetowy (odbiór osobisty w Warszawie). Odpowiedz Link Zgłoś
mak-111 madame_edith 20.07.09, 00:48 to ja bardzo chetnie poprosze o jakiegos linka do tego sklepu bo prawdopodobnie przejmiemy stara emmaljunge po znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś