suso 29.09.08, 15:48 www.totu.pl/cena/2781037-mutsy-4rider-wozek-gleboki-kolor-team-orange-1szt- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kroliczyca80 Re: A taki kolor ? 29.09.08, 18:30 Ja bardzo lubię pomarańczowy, ale cięzko do niego dopasować inne kolory (kocyk, kombinezon, itd). Odpowiedz Link Zgłoś
rubi88 Re: A taki kolor ? 29.09.08, 18:36 Dlaczego???Teraz na allergo jest pełno śpiworkówch w najróżniejszych kolorach. Do pamarańczu pasuje i zieleń(zarówno delikatna jak i khaki) i błękit i brąz, możesz też mieć dodatki w kolorze wózka. Ja bym brała pomarańczowy, taki żywszy i weselszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: A taki kolor ? 29.09.08, 19:18 Mnie pomarańczowy z zielonym wcale nie gra, ale to już kwestia gustu;) Odpowiedz Link Zgłoś
kinder0610 Re: A taki kolor ? 29.09.08, 19:59 Kolorek super - przynajmniej trochę inny niż wszystkie wózki na ulicy. Sama bym taki kupila. A co do dodatków - to też uważam że z pewnością się dobierze. Poza tym chyba nie trzeba dopasowywać kombinezonu do koloru wózka - to już lekkie zboczenie. A czapka ma być wtedy w kolorze kombinezonu czy może być inna??:) Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: A taki kolor ? 29.09.08, 21:32 U mnie nawet malutkie skarpetki są pod kolor góry;) Ale w innych dziedzinach nie jestem tak pedantyczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
teritom Re: A taki kolor ? 29.09.08, 21:43 Ja mam właśnie taki kolor wózka - wg mnie rewelacja, śpiworek kupiłam firmowy, razem z wózkiem, więc PASUJE!! Kocyk itp. dobrałam i wszystko grało kolorystycznie. Co do kurtki i reszy dodatków to chyba lekkie zboczenie :-) Synek ma niebieską i wcale nie wygląda źle we wózku :-)) Odpowiedz Link Zgłoś